2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدربزرگم تازه فوت شده.زنداییم به مادرم گفته که پدربزرگم ۱۰سال پیش هرچی بوده زده به اسم داییم با شاهد ..

ولی زمین کشاورزی داره و یک ماشین و حساب بانکی 

میگن خودش گفته زمین ها مال پسرا ‌وپولام مال دخترا..که فکر کنم ۴۰ ملیون باشه مادر من بی سرپرسته و فوق العاده احتیاح به ارث پدرش داره حالا نمیدونم چه جوریه 

ارثیه اینجور تقسیم میشه که بازماندگان شخص رو از نظر اهمیت طبقه بندی میکنن فرزندانش همسرش و پدر و مادرش درجه اول خواهر ها و برادراش درجه دوم و خواهر زاده ها و برادر زاده ها درجه سوم هستن تا وقتی درجه اول باشه به در جه دوم هیچی نمیرسه این در مورد در جه دوم نسبت به سوم هم صادقه بقیشو میگم الان

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
پدربزرگم تازه فوت شده.زنداییم به مادرم گفته که پدربزرگم ۱۰سال پیش هرچی بوده زده به اسم داییم با شاهد ...

پدر بزرگتون حقوق بازنشستگی نداشتن؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
نه عزیزم فقط باید سریع اقدام کنید برای انحصار وراثت زمین و ماشین و حساب بانکی و بقیه موارد هم بگید ا ...

مادرم و خاله هام اینجوری نیستن که اقدام کنن رو شون نمیشه به نظرتون دولت خودش تقسین ارث نمیکنه

مادرم اجازه نمیده ولی خدا کنه مثل بقیه کاراشون نباشه و حداقل حق مادرمو بدن 

حق گرفتنیه نه دادنی اگر بتونی همه اموالش رو استعلام کنی و اعلام کنی حله نمیتونن بر دارن برای خودشون

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز