2777
2789
عنوان

کرونا

321 بازدید | 50 پست

دوستان منوالان 12 روز کرونا گرفتم   ریه هم درگیر شده الان میخام نفس بکشم دوسه تا سرفه میکنم  ویکم احساس تنگی نفس دارم یه راحل واسه اینکه ریه من خوب بشه کسی نداره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم روز دوازدهم یعنی سختش رد شده داروهاتو بخور که عوارض دائمی نشه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

مایعات فراوان

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
عزیزم روز دوازدهم یعنی سختش رد شده داروهاتو بخور که عوارض دائمی نشه

کی مشخص میشه که خوب شده

بابای من هم دارو مصرف میکنه هم مقویجات زیاد میخوره

ولی هنوز اکسیژنش میاد پایین باید بهش اکسیژن وصل کنیم

خداروشکر 

ببین با دکترت مشورت کن چون کرونا انقد ک مرموزه نمیشه چیزی پیشنهاد داد.دکترا توش موندن چ برسه ب مردم عادی.اخه شنیدم بخور بد هست برای کرونا.اما بعضیا بخور دادن!تو نت بزن برای تقویت و پاکسازیه ریه چیکار باید کرد.تا دوماه دوران نقاهت داری تحمل کن

من از روز سوم شروع شد دارو میخوردم  ولی الان 3 روزه شدید تر شده

منم نفس تنگی دارم بویایی چشاییم ندارم یعنی برم دکتر؟مگه نمیگن دارو نداره؟

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
کی مشخص میشه که خوب شده بابای من هم دارو مصرف میکنه هم مقویجات زیاد میخوره ولی هنوز اکسیژنش میاد پ ...

برای من ۳ هفته طول کشید دکتر میگه وقتی کامل علایم نداشتی بدو تست بده

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده