2777
2789
عنوان

بتای بالا۷۴۳۰

241 بازدید | 13 پست

۳تا جنین  انتقال دادم  جواب مثبت شد .ولی می ترسم غیر عتدی نیست عدد بتای بالا ؟تو رو خدا کسی مثل من بوده با شنیدید 

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

وقتی میدونی احتمال چند قلویی هست چرا نگران بالا بودن بتا هستی؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکت باشه عزیزم

از همین الان سعی کن برای تمام جزئیات استرس به خودت ندی، بارداری پر از استرسه خودت باید کنترل کنی

خدا خیرت بده  پس   ممکن عادی باشه

اره عزیزم

شاید دوقلو یا ۳قلو هستن 😍

حتی اگرم یه قل باشه بازم نگران کننده نیست

برام دعا کن لطفا منم مادر بشم و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله 

عزیزم منم ۶سال منتظر بودم ازمایشمم مثبت شد هی بهانه میاوردم که شاید فلان و ...

چون باورم نمیشد، الان ۱۵ ماهش شده هنوزم باورم نمیشه دختر خودمه😍

انشالله ۹ماه به سلامتی بگذره براتون

خدا خیرت بده  پس   ممکن عادی باشه

عزیزم خوشحال شدم برات ، نگران نباش عادیه احتمالا چند قلو هست، امیدوارم سعی و سالم بغلشون کنی 

هیچوقت غمتونو به مادرتون نگید؛ چون اگه خودش بزرگترین غمو داشته باشه مال خودشو فراموش میکنه و غم شما رو بزرگتر از غم خودش میندازه تو دلش💔 خدایا سایه مادرا رو بالای سرمون نگه‌دار❣🙏
عزیزم خوشحال شدم برات ، نگران نباش عادیه احتمالا چند قلو هست، امیدوارم سعی و سالم بغلشون کنی 

ان شاء الله که شما هم سلامت و حاجت روا باشی ‌.   خیلی میترسم   بار سوم میکرو انجام دادم. ۲تا ساک دیده شد .دعا کن جفتش   برام بمونه.ممنونم

عزیزم منم ۶سال منتظر بودم ازمایشمم مثبت شد هی بهانه میاوردم که شاید فلان و ... چون باورم نمیشد، الا ...

ان شاء الله که همیشه سلامت باشید و فرزندتون عاقبت به خیر باشه ان شاء الله .من هم بعد ۱۵ سال و بعد ۳بار میکرو  امید دارم که خدای مهربون به ماهم اولاد سالم و صالح عطا کنه .   دوتا ساک دیده شد دعا کن برامون   جفتش بمونه و  سالم به دنیا بیان .ممنونم ازتون