دیشب خودمو خم کردم ک از میز کنار مبل چیزی بردارم دسته ی مبل به پهلوی چپ( بیشتر قسمت دنده) فشار اورد اما درد نداشتم و حرکت بچه هم اخرشب و امروز حس کردم. به تظرتون چیزیش نشده زبونم لال؟
ن اون طفلی تو آبه چیزی نمیشه مگه اینکه خیییلی ضربه شدید باشه
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
نمیدونم چرا الکی از دیشب گیر دادم فکر کنم دیگه خل شدم بس ک توی این ۵ماه استرس کشیدم🥺
۵ماهته؟منم تازه رفتم تو ۲۰هفته
خیلی ریز نبض میزنه شبابیشتره
تکونشم نمیفهمم😟😟شماهاچجورمیفهمین؟
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
برای منم نبضه. بیشتر اخرشب و صبح تکون میخوره. الان خیلی کوچیکه هنوز از هفته ۲۶به بعد شدید میشه. تست ...
منکه میگم بچم جغده شبابیداره😁
نمدونم فک کنم تو ازمایش غربالگری دوم بود.
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
خدا خودش حافظ جنینه من ماه هشتم ترک موتور داداشم بودم با شکم از رو موتور پرت شدم زمین حتی لک و خون دیدم ولی دکتر بهم گفت هیچی به بچت نشده کاملا سالم به دنیا اومد
بچه ی منم شبا بیداره😆 توی ماهه ۵یه ازمایش برای قندخون باید بدیم .
واقعا؟دکترم چیزی نگفت
چیکارکنم