2777
2789
عنوان

بورسیا بیان

128 بازدید | 12 پست

به نظرتون کسی که میاد تو بورس باید چه ویژگی ای داشته باشه؟؟ آخه شوهر من با نام اومده تو بورس زمانی که بازار قرمز بود نگه داشت هی کم شد یه هفته پیش کامل نقد شده و این هفته سبز هیچی نخریدم. برعکس کار می‌کنه همش می‌ترسه فردا میگه فلان سهم رو میخرم فرداش که میشه نمیخره. نگرانم با ذره ذره پول وام کارمندی رفته تو این کار داره همه رو آتیش میزنه. اصن نمیدونم چشم پیشنهاد خوب میاد به ذهنش ولی انجام نمیده. به نظرتون اشکال از کجاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلی اطلاعات می خواد اینجوری نیست شانسی پولدار بشه شاید یه سودی کنه ولی در ادامه از دستش میده و حتی ...

همش داره از سهام یاب و سایت ها اطلاعات می گیره. به نظر من از پرسیدن زیاد گیج میشه یا اینکه کلا محتاط هست و میترسه

همش داره از سهام یاب و سایت ها اطلاعات می گیره. به نظر من از پرسیدن زیاد گیج میشه یا اینکه کلا محتاط ...

چون تازه وارده این رفتارها طبیعی هس

باید چندین معامله کنه و ترسش بریزه

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند
کلی اطلاعات می خواد اینجوری نیست شانسی پولدار بشه شاید یه سودی کنه ولی در ادامه از دستش میده و حتی ...

حسابداری. خودش میگه سر کار استرس می گیرم ولی روزهایی هم که مرخصی می گیره و تو خونه میمونه من توجه کردم همینه

ذاتش نمی‌ذاره و کمال گذاشت همش میخواد پایین ترین قیمت بخره بالاترین بفروشه که برعکس میشه

باید ببینه کدوم سهام خوبه مثلا به نظرم سهم غگل خیلی هدیه

اما هر سهمی ریسک داره

باید چند سهم متنوع بخره

و هزار نکته دیگه