2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 91 پست
من بارداریم ناخاسته حس میکنی از نظر روحی از پسش برمیام،؟

آره اتفاقا احساس میکنم خیلی راضی میشین بعد یه مدتی

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردارم جنسیت حدسی؟؟؟

پسر

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
دوماه دگ 

منو هم بگو لطفااااا

دانشگاه قبول میشم؟ 

برمیگرده یا با این ادامه میدم؟!!!! 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
آقا اشتباه گفتین که

عزیزم حسه دیگه ولی هنوزم حسم میگه بچه ات دختره

منو هم بگو لطفااااا دانشگاه قبول میشم؟  برمیگرده یا با این ادامه میدم؟!!!!

قبول میشی...ادامه میدی

قبول میشی...ادامه میدی

مرسی عزیزدلم❤️

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
اینده شغلی دارم ؟؟ مهاجرت میکنم؟؟

آینده شغلی داری ولی مهاجرت فک نکنم

بنظرت کی ازدواج میکنم اشنا یا غریبه

یک سال دیگه...غریبه

از مشکلت رها میشی ولی یکی هست که خیلی زیاد عاشقت نیس ولی در یه حدی بهت فکر میکنه و این علاقه کم کم ت ...

عزیزم بگو این اتفاق ک داره میفته به خوبی و خوشی تموم میشه یا نه؟

خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼