2777
2789
عنوان

نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 40 پست
ی سوال دیگه  گاهی هم حس میکنم یچی میاد تو حلقش که بااین که شیر نمیخوره  صدای قورت دادن مید ...

بعله رفلاکس ینی شیر از معده میاد تو مری فکر کنم به خاطر همینه بهتره یکم زیر سرش بالا تر از بدنش باشه حالت شیب داشته باشه جاش که کمتر اینجوری بسه

هر دفعه که شیر میخوره  بالا نمیاره     سینش هم نمیدونم خس خس میکنه یانه متوجه ن ...

بس ریفلاکس نیس نگران نباش ولی محض اطمینان ی دکتر ببرس 

ریفلاکس رو زودتر باید درمان کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه چند روز دیگه هم بالا اورد مطمئن باش رفلاکسه فقط شما اروغشو بگیر زیر سرش یکمی بالاتر بیار ببین چج ...

خیلی بد اروغ میزنه  کلی ساعت هم که   تلاش کنم  نمیزنه 

فقط  وقتی با شیشه  شیر خودم رو میدوشم  یا گاهی که شیر خشک میدم  زود اروغ میزنه 

برا اروغ زدن  هم  هم رو شونه میزارمش هم  رو دست تقریبا برش میگردونم  ولی  خیی کم میشه که اروغ بزنه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
بعله رفلاکس ینی شیر از معده میاد تو مری فکر کنم به خاطر همینه بهتره یکم زیر سرش بالا تر از بدنش باشه ...

اینکار رو کردم ی بالشت کوچیک که خیلی هم بلند نباشه میزارم زیر سر و شونش که حالت شیب دار باشه جاش 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
درسته خیلی مشکل آروغ میزنه نزن پشتش کمرشو از پایین به بالا بمال زودتر آروغ میزنه

کمرش رو میمالم هم ولی...

شکم درد نمیشه پاهاشو محکم صاف نگه داره

پاهاش رو که  خیلی وقتا صاف میکشه  وقتی شیر میخوره وقتی  میخوام عوضش کنم و..

ولی دو باری که دلش درد گرفته پاهش رو جمع میکنه تو شکمش  منم ی پارچه گم میکنم میپیچم دور دلش  و یخوردخ راهش میبرم جوری که شکمش رو چسبوندم به شکم خودم و سرش رو سینمه   زود خوب میشه و خوابش میبره