2777
2789
عنوان

خانوادگی جن دیدیم....

560 بازدید | 46 پست

قبلاً تو روستا زندگی میکردیم ...

یه کوچه ای پیش خونمون بود که به بهداشت می‌رسید و دیگه چیزی توش نبود با یه پایه برق ...

ما چون زمین نداشتیم یه زمینی به بابام رسید پشت خونه پیش مزارا و مجبور بودیم اون رو ساخت کنیم واسه خونه

❥︎ఌ︎🅐︎🅛︎🅘︎ ❦︎ Ⓢ︎Ⓐ︎Ⓗ︎Ⓔ︎Ⓘ︎ ❥︎☻︎ 🅢︎🅞︎🅜︎🅐︎🅨︎🅔︎❥︎

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فک میکنی با اینطوری گفتنت هیجان داستانو زیاد میکنی؟  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
پشت خونه  بود زمین یعنی از روستا کلا دور بودیم و یه مدرسه کنارمون بود

زیاد بزار بعد لایک کن بخونم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍در ادامه من بگم که پسرکم تو روز ۱۴ فروردین ۴۰۵ به دنیا اومدی خیلی دوست دارم محمدصدرای من💋

کم کم داشتیم زمین رو ساخت میکردیم  تا نصفه رسیده بود دیگه 

اینم بگم بابام دعا نویسه و جن می‌رفت تو خونه های مردم یا تو بدنشون بیرونش میکرد با دعا

فک میکنی با اینطوری گفتنت هیجان داستانو زیاد میکنی؟    

نه بخدا عزیزم فقط مال چند سال پیشه دیگه داره میاد تو ذهنم مینویسم

نه بخدا عزیزم فقط مال چند سال پیشه دیگه داره میاد تو ذهنم مینویسم

خب اول همشو یادآوری کن یهو بنویس دیگه😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه