2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

164 بازدید | 29 پست

میخوام برم تجربی نمراتم خوبن بعدشم میخوام برم پزشکی ولی نمیدونم چه پزشکی بشم

خیلی گیج شدم

میشه با تجربه ها بهم مشاوره بدن؟ 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیراپزشکی خیلی دوست ندارم 

بیشتر دوست دارم برم خود پزشکی 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

از بابت کنکور نگرانی دارم ولی به نظرم اگر برنامه بچینم و هدف داشته باشم بهتره بیشتر درس میتونم بخونم و تلاش کنم

ببین برا پزشکی نباید درست خوب باشه باید مخ باشی 

منم درسم عالی بود رفتم تجربی ت  خیال خودم دکتر بودم و همش میگفتم من قبولم اما اینطوری نیس خیلییییی کنکورش سخته من تمام نمراتم عالی بود اما خب کنکور با درس های مدرسه فرق داره 

اگه میخوای بری برا پزشکی واقعاااااا بشین‌بخون‌وتست کار کن 

من که اگه برمیگشتم ب قبل حتماااااا میرفتم انسانی به راحتی با اینکه درسم عالیه میرفتم انسانی و فرهنگیان خیلی راحت 

دقیقا😢منم به اجبار این رشته رو انتخاب کردم

من خودم عاشقشم و پای سختیاش میمونم

ببین برا پزشکی نباید درست خوب باشه باید مخ باشی  منم درسم عالی بود رفتم تجربی ت  خیال خود ...

من از تجربی بر نمیگردم 

فقط میخوام راهنمایی کنید ک کدوم رشته بهتره

منم مثل تو بودم ، گفتم الا و للا فقط داروسازی ،اونم تهران.... داروسازی تهران رو نیاوردم اما پزشکی و راحت میاوردم ، به خاطر لجبازی خودم پزشکی رو هم از دست دادم...اگه واقعا علاقه داری همه هدف تو متمرکز کن رو چیزی که می خوای از الان

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
ببین برا پزشکی نباید درست خوب باشه باید مخ باشی  منم درسم عالی بود رفتم تجربی ت  خیال خود ...

منم انسانی بودم دلم فرهنگیان میخاس 😑

ولی با اینکه درسم خیلی خوب بود اصلا قبول نشدم شانس میخاد شانس

رفتم جغرافی😒😂

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!