2777
2789
عنوان

تایپیست

138 بازدید | 24 پست

سلام کسی هست تو شرکت تایپ غیر حضوری کار کنه این کارای غیر حضوری مثل تایپ رو من تازه شناختم کسی هست ی شرکت معتبر بهم معرفی کنه اخه همشون میگن ۳۸ تومن اول بزن حساب اگه کسی معتبر می شناسه به من معرفی کنه ممنون میشم خیلی لازم دارم

دوست دارم زندگی رو💜⚘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دروغه خواهرم پول داد الکی میگن یا بلاک میکنن یا انقدددددر شرایط مسخره و چرت میزارن که نتونی با خواسته هاشون مطابقت داشته باشی ، اگر تایپت واقعا خوبه به کافی نت های نزدیک منزلتون بگو یا دارالترجمه ها برلی دور کاری تایپ اونا مطمئنن 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
دروغه خواهرم پول داد الکی میگن یا بلاک میکنن یا انقدددددر شرایط مسخره و چرت میزارن که نتونی با خواست ...

واقعا ولی شرایطشون زیاد سخت نیس 

دوست دارم زندگی رو💜⚘
معتبره ترو خدا اگه معتبره من بهش پیام بدم  

آره همون ۳۸ تومنیه خودم کار میکردم ولی رایگان میدم بهت 

کار تایپ بلد باشی برات خوبه 

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.

اونا ک میگن بزن به حساب کلاهبردارن یک یدوتا سایت معتبره منم ثبت نام کردم خبری نشد اگه اوضاع اقتصادی رونق داشت میتونست بری بعضی دفاتر خدماتی تایپ و تجرمه اسم بدی ک کارشون همینه یا کافی نت ها

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
آره همون ۳۸ تومنیه خودم کار میکردم ولی رایگان میدم بهت  کار تایپ بلد باشی برات خوبه

عزیزم تلگرام بهت پیام دادم میشه جوابم و بدی

دوست دارم زندگی رو💜⚘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز