2777
2789

من دوماه پیش با نامزدم رابطه بدون دخول داشتم و سریع قرص اورژانسی ال دی خوردم بعد از یک هفته هم پریود شدم و ماه بعدشم پریود شدم الان که ماه سوم روز اول پریود شدم روز دوم هیچی نیست بنظرتون احتمال بارداری هست اینم بگم که دیگه هیچ رابطه ای نداشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدونه دخول قرص چرا خوردی دیگه😂😂😂😂😂 گرد افشانی میکنید مگه؟ 😂😂😂😂

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍

زنی؟ دختری؟ چرا تاپیک سرکاری میذارین اخه؟ اینجا که گفتی ازدواج کردی؟ وبا شوهرت رابطه داشتی یعنی قشنگ همه رو سرکار گذاشتیا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3727345/خانم-هایی-که-باردار-بودن-بیاید-یه-لحظه-تجربیاتتون-رو-بگید

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
بابا ترسیدم یدفعه اتفاقی نیوفته اونم تو دوران نامزدیم😔😂

خخخخخخخ. نه نترس هیچی نیست😂😂😂😂

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍