2777
2789
عنوان

میخوام کات کنم

171 بازدید | 17 پست

کسی که الان باهاشم اصالتا افغانه و بزرگ شده آلمانه 

خیلی مهربونه و دوستم داره منم دوستش دارم و اهل هر کاری نیست

ولی گاهی سر یه چیزای الکی دعوامون میشه اونم بخاطر فرهنگ متفاوتمونه بالاخره یه سری اختلافایی وجود داره

من تونستم با همه این اختلافا کنار بیام و کلا نادیده بگیرم خیلی هم جزئی ان ولی انگار اون نمیتونه اگر میتونست که الکی بحث راه نمی انداخت

الان این سه روز که قهریم کلی فکر کردم و اخرش به این نتیجه رسیدم پا بذارم رو احساسم و با عقل و منطق تصمیم بگیرم

اون نمیتونه کنار بیاد پس بهتره جدا شیم این دفعه که برای اشتی کردن برگشت بهش میگم میخوام جدا شم میدونم برمیگرده

نظر شما چیه؟ بنظرتون کار درستی میکنم؟اینم بگم خیییییلی دوستش دارم ولی نمیتونم با زندگیم بازی کنم

از یه طرفم میترسم بعد این تصمیم حسرتش به دلم بمونه

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهههه اسم ندارو نیار حالت نهوع گرفتم خب ما هم یکی مثل مهراد داریم 😂😂😂😂

دختره روانیه بخدا😐جلو دوربین میگه ببخشید گوز دارم😑 شفا_مفا_ایشالا_ماشالا#  

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

انتخاب با خودته ولی اگه من بودم خودمو باهاش وقف میدادم از خودگزشتگی میکردم ولی ب نظرم تونکن

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏

من از وقتی دیدم ندا یاسی میچسه خیلیییییی دلم اومد 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
انتخاب با خودته ولی اگه من بودم خودمو باهاش وقف میدادم از خودگزشتگی میکردم ولی ب نظرم تونکن

من خودمو باهاش وفق دادم اونه که راه نمیاد میترسم پس فردا تو زندگیمونم همینجوری بشه

...
من خودمو باهاش وفق دادم اونه که راه نمیاد میترسم پس فردا تو زندگیمونم همینجوری بشه

گفتم ک ولش کن

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
هرکس ک آزارت میده و ناراحتت میکنه رو بزار کنار  قطعا همین الانم ادمی ک برا خوشحالی و لبخندت هر ...

میتونی ام همین حرفارو اول بهش بزنی چون دوسش داری و نمیخای حسرتش ب دلت بمونه

بگو ک بعضی رفتارات مث اینو اون منو ناراحت میکنه و بنظرم باهم نباشیم بهتره

براش ی تلنگر میشه و اگه اونم همینقد دوست داشته باشه عوض میشه نخادم ک میگه هرجور راحتی

هرکس ک آزارت میده و ناراحتت میکنه رو بزار کنار  قطعا همین الانم ادمی ک برا خوشحالی و لبخندت هر ...

درکل خوبه بعضی وقتا من نمیفهمم جنی میشه یطوری میشه😑 من که خونه پدرم چیزی کم ندارم اگه ت  زندگیم قراره سختی بکشم کم میارم

...