2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

200 بازدید | 21 پست

خواب دیدم کسی که مرده من خونشون بودم بعد بغلش خوابیدم البته دیگران اعضای خانواده اش هم اونجا بودن ،بعدش تو خواب گفتم من باید برم میگف منو ببخش ،دیگه مشغول حرف زدن بودیم همگی من بیدارشدم ،تورو خدا بگین یعنی چی؟

این شخص کسی هست که من قبلا ترکش کردم

تو گوگل بزن

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شنیدم مرده

اومده ازت حلالیت بخواد

ببخشش شاید داره اون دنیا عذاب میکشه براش فاتحه بخون

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎
حالا ببخشش دیگه،اره اومده ازت حلالیت بگیره خیلی سخت میتونن بیان پس تو هم ببخش شاید اونجا داره عذاب م ...

اینکه من اونجا بودم معنی بدی نداره ؟تو خونه باهاش بودم ولی باهاش جایی نرفتم تو خواب

اینکه من اونجا بودم معنی بدی نداره ؟تو خونه باهاش بودم ولی باهاش جایی نرفتم تو خواب

نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎
۸سال از عمرم رو نابود کرد ولی من به محض شنیدن فوتش گفتم حلالش کردم

فکر کنم هنوز دلت باهاش صاف شده باشه از ته دلت ببخشش 

۸سال از عمرم رو نابود کرد ولی من به محض شنیدن فوتش گفتم حلالش کردم

وقتی بخشیدی هم خودت آرامش داری هم اون

اومده ازت حلالیت بخواد ببخشش شاید داره اون دنیا عذاب میکشه براش فاتحه بخون

تو خواب میخواست پیشش بمونم ولی من میگفتم نمیشه نمیدونستم چطور بهش بگم میخوام برم که ناراحت نشه

میدونی ترسم از چیه میگم نکنه میگفت پیشم بمون منم یه چیزیم بشه من یه بچه کوچیک دارم الان از این استرس گرفتم ،ولی این چند روز که شنیدم هی میاد تو فکرم میگم نکنه بخاطر اونه