2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درامدش عالیه. خط خوشنویسی نقاشی طراحی، حتا با گرفتنه دیپلم میتونی تو خونه طراحی چهره کنی در حد توووپ، خط بنویسی در حد چیییی😑😂 عالیه. محیط هنرستان، مخصوصن واسه رشته گرافیک ک هنریه، خیلی خوبه هرچی بگم کم گفتم، من دوس داشتم تا اخر عمرم دبیرستانم تموم نشه، واقعا امکانات هنرستان از دبیرستانای نظری خیلی بهتره. فقط پول میخاد. من دو سال پیش فقط وسیله هاشو گرفتم، قلم و پوشه و برگه و اینا، 500 تمن شد. تازه اونام فقط واسه یه ترم اونم دوسال پیش. دیگه مدادو دفتر و خودکار و این چیزای عادیم حساب نکردما. 

خرجش زیاده خداییش. ولی می ارزه. آدم روحیش باز میشع اصلن😍😍😍😍😍😍😍😍

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
ببخشیذ ی سوال اونایی ک میرن رشته گرافیک تهش چیگاره میشن؟

معلم گرافیک

تو نشریات یا کافی نت ها میتونن کار کنن

اگه پارتی داشته باشن تو شرکت های تبلیغاتی و ..

توخونه سفارش بگیرن طراحی کنن تصویرسازی رو بوم و خیلی چیزای دیگه

معلم گرافیک تو نشریات یا کافی نت ها میتونن کار کنن اگه پارتی داشته باشن تو شرکت های تبلیغاتی و .. ...

وااییی چرا اینجوری شدم الان ک همه گفتن درامد گرافیک خوبه دلم میخواد از تجربی بیام گرافیک😢😭

وااییی چرا اینجوری شدم الان ک همه گفتن درامد گرافیک خوبه دلم میخواد از تجربی بیام گرافیک😢😭

من برعکس میخاستم برم انسانی رفتم گرافیک  خیلی هم گریه کردم چرا نرفتم انسانی ولی چون معلمام خیلی تعریفمو کردن گفتن استعدادشو داری چن تا ازکارامم فروختم الان خوشم میاد از رشتم

من برعکس میخاستم برم انسانی رفتم گرافیک  خیلی هم گریه کردم چرا نرفتم انسانی ولی چون معلمام خیلی ...

انسانی تجربی خیلی سخته بعد من میترسم این همه درس میخونم تهش بیکاربشینم تو خونه

انسانی تجربی خیلی سخته بعد من میترسم این همه درس میخونم تهش بیکاربشینم تو خونه

اره منم ترسیدم از ریاضیشون نرفتم نظری.ولی دوستم ک انسانیه میگه آسونه 

اره واقعا الان یا کارنیس یا پارتی میخاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز