2777
2789
عنوان

حوریان وغلمانهای بهشتی

3769 بازدید | 61 پست

سلام خانومای گلم...ببخشید این سوالو میپرسم ولی ازصبح فکرمو درگیرکرده دارم خودخوری میکنم...من خوندم که دربهشت واقعی ک همه میرن..مثلامن این دنیاعاشقم وازدواج کردم ومثلاهردوبه بهشت رفتیم اونجا ب مردا علاوه برزنشون حوری میدن😢😢وبه زنا غلمان که باهم رابطه داشته باشن..

واسم سواله منی ک این دنیا شوهرم نمیذاره ی مگس نرم سمتم بیاد یامن میمیرم اگ ی دختربه عشقم نگاکنه چجوری تو اون دنیا قبول کنم شوهرم علاوه برمن با حوریان دیگر(گفتن چندین تا که دلس خواس)رابطه داشته باشه؟؟این واقعیت داره ک همسرم جزمن میتونه باحوری های دیگ باشه؟؟

واینک خوندم اون دنیا منظورم بهشت زنا خوششونم میاد ازاینک همسرشون باحوریا باسه ولذت ببره نباشن این حوریا خود خانومه عیب میدونه😅😢

اگ میدونین بگین درسته اینا یانه من دارم میمیرم ازصبح اگ اینجوری باشه ادم بهشت میخاد چیکار...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حوری مال مرد مجرداست

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم

از کجا میدونی شوهرت میره بهشت بهش حوری میدن؟ 🤣

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

من برام سواله وقتی یکی شوهرش می میره با یکی دیگه ازدواج میکنه تو بهشت دوتا شوهر داره؟!

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم

از دست شما 😂😂😂

عزیزم زن ادم چون نوع بشر از تمام فرشتها بالاتره زیبایی و همه چیش . خیلیا محرد میمیرن و یا همسرشونو نمیخان کسی ک همسرشو بخاد با همسرشه . کسی نخاد یا نداشته باشه حوری و غلمان

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
باهرکدوم ک خودش بخاد 

خب اگه یکی شوهر دومشو بخواد ک خودش یه زن داشته که مرده و اون زنه هم اونو میخواد داستان چطوری میشه؟  

عزیزم یعنی واقعااااا خداوند که مظهر خوبی ها هستن، هر آنچه در این دنیا منع کردن و پلید دونستن را در اون دنیا مجاز میدونن ؟ من قطعاااااا باور دارم که پاداش نیکوکاران چیزی بالاتر از شهوترانی هست.

این مثال ها برای اعراب اون زمان که فقط در فکر شراب و لذت جنسی بودن گفته شده تا به راه راست هدایت بشن،دقت کن در توصیف بهشت از جوی روان و هوای مطبوع گفته شده و شیر و عسل و میوه....الان مردم سوئیس دقیقا در بهشت توصیف شده به لحاظ ظاهری هستن، اما مسئله درک مردم هست ...در اون زمان نمیشد به طریق دیگه ای مردم را وعده به پاداش داد.

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

مریدی از شیخی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟

شیخ پاسخ گفت: آری!

مرید دیگری گفت: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده است؟

شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع و جور کرد وگفت: عوضی تو زر نزنی نمیشه؟

داستان_با_تبسم#  

دیگه شنونده باید عاقل باشه

بلانسبت شما بود این جکه هاااا....

منظورم این بود این حرفهارو باورنکن ارزش و بهشت آدمی چیز دیگست.

هرچند ک من ب بهشت و جهنم اعتقاد ندارم.

همین دنیا دار مکافاته.

هرچه کنی ب خود کنی

گر همه نیک و بد کنی

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

اصن مردی که میره بهشت وفاداره حوری هم مجاز باشه خودش نمیخواد