2777
2789
عنوان

خانما کمک

77 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم از طرف شوهرش خیلی بی محبتی میبینه برای همین برای جلب توجه بقیه همیشه خودش رو به مریضی میزنه شوهرم فکر میکنه واقعا مامانش مریضه اما من شخصا دیدم یه وقتایی اخ و اوخ میکنه تا دوستاش میان میگن بریم بیرون این از ما زودتر لباس پوشیده و باخوشحالی میره بیرون 

.

.هر روز صبح اخ و اوخ داره و منم میدونم الکی هست زورم میده بگم چطوری یا خوب شدی یا نه حالا جدیدا اقام میگه تو به مامانم بی محل شدی و بهش احترام نمیزاری و ازش نمیپرسی چشه 

بخدا مادرشوهرم با اینکاراش خودشو از چشمم انداحته حتی دوست ندارم بهش سلام کنم

مگه نمیگه مریضم خب ببرین دکتر دیگه اگه واقعا مریض باشه دکتر تشخیص میده مادر همسر بنده هم همینه یه بار قاطی کردم گفتم حالت بده زنگ زدم شوهرم گفتم مامانت حالش بده بیا ببرش دکتر. بیچاره از ترس کرونا یه جوری حالش خوب شد که از من و شمام سر حال تر شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نمیگه مریضم خب ببرین دکتر دیگه اگه واقعا مریض باشه دکتر تشخیص میده مادر همسر بنده هم همینه یه با ...

نوبت دکتر میگیرم نمیاد دکتر هم میره قرص نمیخوره همش با خودش رو به بیهوشی میزنه یا همش اخ و اوخ و نفس نفس داره که دل شوهرم براش بسوزه

رابطه  مادر  شوهرت باهات چطوره ؟؟؟

من باهاش صمیمی نیستم چون کلا ازش خوشم نمیاد اونم صمیمی نیست باهام بخصوص الان ما میخواییم خونمون رو جدا کنیم اون از چشم من میبینه

نمی دونم والا مادر همسرم اینجوری بود یه چکاب کامل بردیم دکتر آخر سر گفت شما از منم سالم تری برو مادر اینقدر بچه هاتو اذیت نکن بعد اون یکم خوب شد البته بچه هاش میشناسنش که خودشو به مریضی میزنه 😁

عزیزم 

اولا یکم که سن میگذره آدما عین بچه میشن و دنبال جلب توجه هستن

دوما ایشون الان یه هوو سرش اومده طبیعیه بخواد جلب توجه کنه😂😂😂

به نظرم شما زیاد محل نزار شوهرتم گله میکنه محل نزار بگو خوب نیست مرد هی گله گذاری کنه روابط ما به خودمون مربوطه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بگو وقتی  اون خودش رو به مریضی میزنه تا من رو حرص من دلیلی نمی‌بینم بهش احترام بزارم اول اون بزاره تا منم بزارم  عروس  آوردین؟؟؟ نوکر نیاوردین که گوش به فرمان شما باشه و هر چی گفتید بگه چشم من حق و حقوق  در برابر تو و مادرت دارم پس به فکر  منم باش وقتی  نوبت دکتر گرفتین و نرفت بگو اگر  مریض هستی برو دکتر اگر نرفتی ما به این نتیجه  می‌رسیم تو یک آدم حسود هستی و به خاطر  جلب توجه این کار رو میکنی  

تو نباید ناراحت باشی نازنین تو از جنس خدایی 
بگو وقتی  اون خودش رو به مریضی میزنه تا من رو حرص من دلیلی نمی‌بینم بهش احترام بزارم اول اون بز ...

کاش میتونستم اینقدر رک به شوهرم بگم این حرفا رو

من تا میگم مامانت طوریش نیست داره ادا در میاره سرم جیغ و داد میکنه که داری بی احترامی میکنی و این حرفا .خسته شدم بخدا 

دلمم نمیخواد بخاطر یه حسود زندگیم خراب بشه

نمی دونم والا مادر همسرم اینجوری بود یه چکاب کامل بردیم دکتر آخر سر گفت شما از منم سالم تری برو مادر ...

اقای من قبول نمیکنه مامانش داره مسخره بازی در میاره فکر میکنه واقعا مریضه اما از دکتر میترسه