2789
عنوان

بچم خجالتیه

108 بازدید | 11 پست

دوسالو هشت ماهشه. میشه بگید چیکار کنم خوب شه اعصابم داغونه دلم میخواد از خودش دفاع کنه یا سوالارو قشنگ جواب بده ولی اینجور نیست 😔تو خونه ی خودمون یا مامانم و خواهرم خیلی شلوغه ولی خونه ی پدرشوهرم اصلا. یچی میپرسن یا کلا جواب نمیده فقط نگاه میکنه یا انقدر یواش جواب میده که خودشم نمیشنوه . این کرونای لعنتی هم که اومد و نذاشت من ببرمش مهد کودک الان چیکار کنم

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه دو ساله رو ببری مهد کودک؟؟؟؟؟

نگران نباش درست میشه هر بچه ای یه سری اخلاقیات داره داداش من تا سه سالگی اگه ی بوسشم میکردن میزد زیر گریه ولی کم کم بهتر شد بنظرم بچه ت هنوز کوچیکه واسه این حرفا بذار یکم بزرگتر شه

بچه دو ساله رو ببری مهد کودک؟؟؟؟؟ نگران نباش درست میشه هر بچه ای یه سری اخلاقیات داره داداش من تا س ...

بچه جاریم سه ماه از بچه من بزرکتره ولی همیشه خونه ی مادرشوهرم ایناس زبونش انقد درازه که نگو بعد بچمو با اون مقایسه میکنن 😔

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
بچه جاریم سه ماه از بچه من بزرکتره ولی همیشه خونه ی مادرشوهرم ایناس زبونش انقد درازه که نگو بعد بچمو ...

اصلا من نمی‌دونم مقایسه دو فرد چه معنی داره؟

اصلا به حرفاشون توجه نکن همین بچه ت از دیوار راست بالا میره بعداً حالا ببین

ماما بابا میگه همه چرا را می‌فهمه اما حرف نمیزنه

اشکال نداره . زیاد باهاش حرف بزن شعر بخون هر کاری میخوای انجام بدی بهش بگو . خواهرزادمم تا دوسال هیچ کلمه ای نمیگفت

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩