2777
2789
عنوان

بچم خجالتیه

108 بازدید | 11 پست

دوسالو هشت ماهشه. میشه بگید چیکار کنم خوب شه اعصابم داغونه دلم میخواد از خودش دفاع کنه یا سوالارو قشنگ جواب بده ولی اینجور نیست 😔تو خونه ی خودمون یا مامانم و خواهرم خیلی شلوغه ولی خونه ی پدرشوهرم اصلا. یچی میپرسن یا کلا جواب نمیده فقط نگاه میکنه یا انقدر یواش جواب میده که خودشم نمیشنوه . این کرونای لعنتی هم که اومد و نذاشت من ببرمش مهد کودک الان چیکار کنم

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دو ساله رو ببری مهد کودک؟؟؟؟؟

نگران نباش درست میشه هر بچه ای یه سری اخلاقیات داره داداش من تا سه سالگی اگه ی بوسشم میکردن میزد زیر گریه ولی کم کم بهتر شد بنظرم بچه ت هنوز کوچیکه واسه این حرفا بذار یکم بزرگتر شه

بچه دو ساله رو ببری مهد کودک؟؟؟؟؟ نگران نباش درست میشه هر بچه ای یه سری اخلاقیات داره داداش من تا س ...

بچه جاریم سه ماه از بچه من بزرکتره ولی همیشه خونه ی مادرشوهرم ایناس زبونش انقد درازه که نگو بعد بچمو با اون مقایسه میکنن 😔

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
بچه جاریم سه ماه از بچه من بزرکتره ولی همیشه خونه ی مادرشوهرم ایناس زبونش انقد درازه که نگو بعد بچمو ...

اصلا من نمی‌دونم مقایسه دو فرد چه معنی داره؟

اصلا به حرفاشون توجه نکن همین بچه ت از دیوار راست بالا میره بعداً حالا ببین

ماما بابا میگه همه چرا را می‌فهمه اما حرف نمیزنه

اشکال نداره . زیاد باهاش حرف بزن شعر بخون هر کاری میخوای انجام بدی بهش بگو . خواهرزادمم تا دوسال هیچ کلمه ای نمیگفت

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩