2777
2789
عنوان

افکار منفی

157 بازدید | 9 پست

برای از بین بردن افکار منفی نباید در برابر اونها مقاومت کنید

در این حالت شما با خودتون می جنگید که به افکار منفی فکر نکنید

یعنی فکر کردن به اونها دو برابر میشه

تا زمانی که سعی کنید افکار منفی رو از بین ببرید یا سعی کنید در برابرشون مقاومت کنید همین کار شما باعث جذب افکار منفی بیشتری می شود

دوست خوبم فقط یک راه برای تغییر این حالت هست و آن این است که افکار مثبت رو جایگزین افکار منفی کنید

فقط افکار مثبت رو جایگزین کنید، کار دیگری لازم نیست

به محض هجوم افکار منفی، سریع به چیزهای خوب، به نعمت هایی که دارید، به هوای خوب فکر کنید

این تنها راه مثبت شدن است

با این کار شما دنیایتان رو عوض خواهید کرد برای همیشه

وقتی به افکار مثبت فکر کنید زمانی برای افکار منفی نخواهد ماند

این شما هستید که به دیگران می آموزید چگونه با شما رفتار کنند

یه کم سخته نیاز به تمرین داره 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه مثال بزنی؟

من شوهرم دقیقا دو سال پیش بهم خیانت کرده بود

هر روز صبح ک میرفت سرکار، اون دختره رو سوار میکرذ تا سرخیابون میرسوند.

هنوز بعد دوسال، هر وقت داره میره سرکار همون حس اون روزا ک تازه فهمیده بودم میاد سراغم و دلشوره دارم.

بنظرت چیکار کنم این حس لعنتی رو فراموش کنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج
میشه مثال بزنی؟ من شوهرم دقیقا دو سال پیش بهم خیانت کرده بود هر روز صبح ک میرفت سرکار، اون دختره ر ...

سلام

راستش فراموش کردن خیانت کار ساده ای نیست و به همین راحتی نمیتونید فراموشش کنید چون اعتماد کاملا از بین میره به خاطر همین هم هست هر روز براتون تکرار میشه

اینم بگم شما تنها نیستید نیمی از زوجین خیانت رو تجربه میکنند پس نگید چرا فقط من 

ولی هیچ چیزی غیر ممکن نیست با تلاش و تمرین میتونید کمی حالتون رو بهتر کنید به چیزهای خوب فکر کنید فقط 

سلام راستش فراموش کردن خیانت کار ساده ای نیست و به همین راحتی نمیتونید فراموشش کنید چون اعتماد کامل ...

نه نمیگم چرا فقط من

ولی میگم چرا من ک انقد بهش وفادار بودم.

الان نمیگم تکرار میکنه

ولی هر روز این موقع ک داره میره دلشوره میگیرم.

دلم میخواد وقتی میره خواب باشم نفهمم

اللّهم عجّل لولیک الفرج
نه نمیگم چرا فقط من ولی میگم چرا من ک انقد بهش وفادار بودم. الان نمیگم تکرار میکنه ولی هر روز این ...

کاملا درکتون میکنم اینم بگم بیشترین کسانی که خیانت میبینند این سوال رو دارند چرا من که انقدر بهش وفادار بودم 

تنها راهش فکر نکردن بهش هست باید خودتون رو سرگرم کنید یا به چیزهای مثبت فکر کنید به اینکه همسرم پشیمون شده الان دیگه اون ادم نیست و خیلی چیزهای دیگه

ببخشید من الان دیدم شما آقا هستین. فک کردم خانومید ک سوالمو پرسیدم.

خواهش میکنم فکر نکنم سوال پرسیدن مشکلی داشته باشه ما همه انسانیم چ مرد چ زن.