yas1312 مدیر عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 عنوان کتک خوردن | مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 134 پست کتک خوردن ازبرادرشوهراخه انصافه 😢😢😢😭تازه واردنی نی سایت شدم لطفاراهنماییم کنیدکسی نیست کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍 1399/09/03 | 02:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدایتگر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 578 دلم گرفت برای حالت 😔نمیتونی خونتو جدا کنی؟با یه مامور یا وارد به این مسائل صحبت کنیداحتمالا دیه ببرن ولی بعدش دیگه قطع رابطه کنینتعهد هم فک کنم بگیرن ولی این نامسلمان که سرش نمیشه
yas1312 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 خوب میدن خیالت راحت تو شکایتتو بکن شکایت کردم فقط بایدبرم پزشک قانونی میترسم دوندگیم بکنم اونوقت هیچی ب هیچی ب ریشم بخندن همشون کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
nazaninv عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 1572 شکایت کردم فقط بایدبرم پزشک قانونی میترسم دوندگیم بکنم اونوقت هیچی ب هیچی ب ریشم بخندن همشون&n ... برو پزشک قانونی طول درمان بگیر بذار رو پرونده... حتی اگه طولانی هم بشه مطمئن باش جواب میگیری
yas1312 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 دلم گرفت برای حالت 😔 نمیتونی خونتو جدا کنی؟با یه مامور یا وارد به این مسائل صحبت کنید احتمالا دیه ... ن عزیزم من حتی اجازه ندارم توحیاط برم بشینم یابچم بره بازی کنه دعوامیشه هیچکاریش نمیشه کردن ایناخودشون میگن تاتوبخوای بندازیش زندون بازمادرش میاریم ماالتماستوکه نمیکنیم خودت بایدبیای رضایت بدی کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
yas1312 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 برو پزشک قانونی طول درمان بگیر بذار رو پرونده... حتی اگه طولانی هم بشه مطمئن باش جواب میگیری الان موندم که چیکارکنم یکی میگه ارزش نداره چیزی بهت نمیدن یکیم میگه بکن نمیدونم چیکارکنم 😢😢 کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
nazaninv عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 1572 الان موندم که چیکارکنم یکی میگه ارزش نداره چیزی بهت نمیدن یکیم میگه بکن نمیدونم چیکارکنم 😢😢 حتما برو بحث دیشم نباشه اون حتما باید رضایت تو بگیره
yas1312 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 برو شکایت و مزشک قانونی هر چه زودتر شکایت کردم ولی پزشک قانونیم مونده کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
yas1312 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 حتما برو بحث دیشم نباشه اون حتما باید رضایت تو بگیره ب من گفتن که اصلارضایتی نیس توشکایت میکنی ابلاغیه میاددم خونش اگه بگیرنشم ی ادم عادی کع فیش حقوقی داشته باشه میتونه ولش کنه کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
هدایتگر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 578 مهمترین کار اینه که جدا کنی خونتوبچت تا کی میتونه گوش بده به حرفت؟؟؟یهو یه بلایی سرش میاره الکی
زینبمامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1743 ب من گفتن که اصلارضایتی نیس توشکایت میکنی ابلاغیه میاددم خونش اگه بگیرنشم ی ادم عادی کع فیش حقوقی &n ... تنها راهش اینه که از اون خونه بری و ازشون جدا شی رفت و آمد نداشته باشی خیال خودتم راحت تره آسایشتم بیشتره
هدایتگر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 578 ن عزیزم من حتی اجازه ندارم توحیاط برم بشینم یابچم بره بازی کنه دعوامیشه هیچکاریش نمیشه کردن ایناخودش ... منظورم این بود که مشورت کنین که درست تصمیم بگیرین
yas1312 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 تنها راهش اینه که از اون خونه بری و ازشون جدا شی رفت و آمد نداشته باشی خیال خودتم راحت تره آسایشتم ب ... منم ب شوهرم همینومیگم گوش نمیکنه الان که داغه میگم بریم بهمون کاری ندارن خب این خونروکسی نمیخره که مابفروشیمش بریم کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
yas1312 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 مهمترین کار اینه که جدا کنی خونتو بچت تا کی میتونه گوش بده به حرفت؟؟؟ یهو یه بلایی سرش میاره الکی اره چون اینایکی دوتانیستن ی عده ان تویه حیاط خسته شدم کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
زینبمامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1743 منم ب شوهرم همینومیگم گوش نمیکنه الان که داغه میگم بریم بهمون کاری ندارن خب این خونروکسی نمیخره که م ... تو به تنهایی نمیتونی جلوی اونا وایستی