2777
2789
عنوان

کتک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 134 پست

این کثافتا از کجا پیدا کردی وصلت کزدی تو هم مث من خونواده شوهرت بیشعورن من ک قطع ارتباط کردم راحت شدم منتها من خودم خیلی‌پاچه پارم جرات نداشتن چیزی بگن بم

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارکه میکنن بلاخره بچشونوکه ازمن بیشتردوس دارن 

ن منظورم پزشک قانونی محاله کاری نکنه تا زخمت تازست برو ببین شده طلات بفروشی وکیل بگیری ولی این کثافت حرومی رو بکن داخل

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
این کثافتا از کجا پیدا کردی وصلت کزدی تو هم مث من خونواده شوهرت بیشعورن من ک قطع ارتباط کردم راحت شد ...

منوشوهرم همودوس داشتیم ولی خونواده خیلی اشغالی دارن خیلی نفهمن ن من مظلومم زورم بهشون نمیرسه جدام نمیتونم بکنم 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
ن منظورم پزشک قانونی محاله کاری نکنه تا زخمت تازست برو ببین شده طلات بفروشی وکیل بگیری ولی این کثافت ...

عزیزمن برای ای مریضی لعنتی زیادزندون نمیبرن حتی باوجودجرم زیادایناکه چیزپیش پاافتادس اونام بخاطرهمون دلشون گرمه 

عزیزمن برای ای مریضی لعنتی زیادزندون نمیبرن حتی باوجودجرم زیادایناکه چیزپیش پاافتادس اونام بخاطرهمون ...

اها مریضه؟؟بستری هم شده؟

اها مریضه؟؟بستری هم شده؟

منظورم ازمریضی کروناس میگن بخاطرکرونازندون نمیبرن اصلااینام دلشون گرمه همینه 

بالاخره  که تو مردم سر افکنده بشن که مردم بفهمن چی کار کردن واونام بدونن الکی نیست بزنن ودر برن 

حتی اگه دیه بهت تعلق نگیره 

ولی یه پرونده واسش تشکیل میشه که بدونه تو هم گاگول نیستی

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
عزیزمن برای ای مریضی لعنتی زیادزندون نمیبرن حتی باوجودجرم زیادایناکه چیزپیش پاافتادس اونام بخاطرهمون ...

عزیزم تو شکایت کن پزشک قانونیت رو برو مراحل قاتونیتو برو ببین چجوری میبرنش.اینطوری میگن تو رو سرد کنن.تازه چون صورت زیبایی حساب میشه دیه اش بالاس

دوس دارم بندازنش زندون دلم خنک شه یابی پوله بزورازش پول بگیرم دلم حداقل خنک شه زنش یادش داده بودکه ب ...

تو رو خدا انقد ساده نباش برو شکایت کن بشونش سرجاس مرتیکه احمق رو

ن عزیزم من حتی اجازه ندارم توحیاط برم بشینم یابچم بره بازی کنه دعوامیشه هیچکاریش نمیشه کردن ایناخودش ...

واااای که چقدر پرروان و تو چقدر ساده ای‌. شکایتتو ادامه بده برادرشوهرت سابقه هم که داره پدرشو درمیارن. اینا اینجوری میگن که تورو دلسرد کنن. اتفاقا خیلی راحت میتونی اذیتش کنی

ن بابا اگ ایجور بود ک همه الان همو میکشتن ساده نباش باور نکن