2777
2789
عنوان

کتک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 134 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایمیسادی نگاه میکردی؟

نشسته بودم اومدتوبچش پاش خورده بودب درگف که توزدی باپاش زدزیرفکم ۶ تابخیه خورده الان چیکارکنم 😭😭😭

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
کسی که برادرشوهرش کتکش بزنه و سکوت کنه و آبروشو نبره خیلللللللی ببخشید ولی خیلی پخمه س

شوهرم سرکاربودوقتی خونامودیدم خودم ترسیدم تاحلاکسی اینجوری منونزده بوداره فک کنم پخمه باشم من که زورم ب مردنمیرسه 😢😢😢

نشسته بودم اومدتوبچش پاش خورده بودب درگف که توزدی باپاش زدزیرفکم ۶ تابخیه خورده الان چیکارکنم 😭😭😭

پانسمانشو هرروز عوض کن تا چرک نکنه😒زن نیستی اگه نری از وسط جرش ندی😑🎈

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏

با قابلمه بکوب تو سرش مغزش منفجر شه این که حالا شوهرته من دوست پسرم همدیگرو جر دادیم

پانسمانشو هرروز عوض کن تا چرک کنه😒زن نیستی اگه نری از وسط جرش ندی😑🎈

شکایت کردم شوهرم بردکه شکایت کنم شوهرم کوچیک ترازاونه زورش بهش نمیرسه ولی برای پزشک قانونی رفتن دودلم میگم سنگ رویخ نشم هیچکارشم نکنن 

برو شکایت کن ارجاعت میدن پزشکی قانونی کاش بتونی حکم جنون اون آقاروهم بگیری بندازیش دار المجانین که یه دنیا ازش راحت شن 

عاشقم و عاشقی تو باوڕ بکەلە گە ل تو بوون مانای ژیانە