2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭😭😭

250 بازدید | 20 پست

با یه نفر دوست بودم 6 ماه..بی دلیل گذاشته رفته منو بلاک کرده و از همه جا بهش دسترس ندارم😭 فکرم خیلی مشغوله توروخدا مگه میشه همچین چیزی؟؟😔😔😔

آخه چرا به چه دلیل؟؟ همه چی خوب پیش میرف که😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته اسی فک کنم کم تجربه ای بی خیال فراموش میکنی قیدشو بزن

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بی دلیل یعنی بحثم نکردین؟ هیچی؟

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
آنقدر راحت 😔😔😔 انقد یهویی😭

بله به همون نسبت برا تو هم راحت باشه.....بابا طرف بعد از ۶ سال زندگی مشترک جدا میشه.....حالا ۶ ماه دوستی دیگه چیه که بخاطرش غصه بخوری

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
نه اصلا😭

اخه چرا

چی بگم...

بهش فکر نکن لیاقتت نداشته

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز