2777
2789
عنوان

پنیر پیتزا

172 بازدید | 9 پست

تو این دو سه روزه پنیر پیتزا فله ای خریدین؟؟؟

من دو هفته قبل خریده بودم 33 تومن . بعد امروز همون مغازه داد کیلویی 55 تومن. 

آخع 20 تومن افزایش قیمت طی دو هفته؟؟؟

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صاحب مغازه اولش گفت 33. بعد روی بسته بندی رو نگا کرد دید نوشته 55. 

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
اشتباه کردی نخریدی چون قیمتها نسبت به دیروز گرونن و نسبت به فردا مُفت🙄

خریدم.. اتفاقا گفتم کاش نمیخریدم. شاید مغاره دار دروغ گفته. گفتم از شما بپرسم ببینم کسی از قیمت خبر داره ؟

واقعا که  یه کاری دارن میکنن که آدم آذوقه انبار کنه     من از دیجی کالا یه ماه و نی ...

آره واقعا. میگم کاش ده تا مرغ ذخیره کرده بودم. ده تا روغن. ده گونی برنج. ماشین ظرفشویی خریده بودم. همه چی خونم رو چن سال پیش مارک خوب خریده بودم. چون با این وضعیت خرید غیر ممکنه. حالا ما دستمون به دهنمون میرسه. اونایی ک ندارن چیکار میکنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز