2777
2789
خواست من این بود که برم زندگی کنم و خوشبخت بشم ولی اون هنوز خودشم نمیدونست واسه چی ازدواج کرده اسمش ...

الان اینجوری فکر میکنی...۳ تا از اشناهای من ۱ سال بعد جدایی( اونا هم‌ تو عقد جدا شدن) ازدواج کردن و خیلی هم خوشبختن

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک 😔خیلی ناراحت شدم انشاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشه کاش قبلش بهش می گفتید  و نسبت به این م ...

خیلی بهش میگفتیم 

کلا رابطه خوبی این اواخر نداشتن طرف تهدیدش کرده بود اگر ازم جدا شی جلو همه آبروتو میبرم که قبل عقد باهم رابطه داشتیم اینم بچه ترسیده بودتازه امشب به من گفت الان که دیگه اوصاعشون داغونه 

منم بهش گفتم همه چیزو تعریف کن  دعواشون شده بود امروز خونه مادر پسره کلی خواهرم رو کتک زده و ح ...

حتما بگید

مطمعنا وقتی بفهمن رابطه داشتن یه چیزایی عوض میشه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
خداکنه  خیلی ساده و بدبخته بخدا  از یه طرف دلم میسوزه براش از یه طرف اعصابم ازش خورده بخ ...

خدا به دلت آرامش بده

باشه عزیزم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...