2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بی انصافی اسمش میاد تو شناسنامه بخاطر یع آدم عوضی کلی موقعیت از دست میدی بیشترم به ضرر دختره پس ...

خدا رو شکر که رابطه نداشتین

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
چرا بی انصافی اسمش میاد تو شناسنامه بخاطر یع آدم عوضی کلی موقعیت از دست میدی بیشترم به ضرر دختره پس ...

اسمش و میتونی پاک کنی، البته اگه هنوز دوشیزه هستی، اگرم نه که به اجبار نبوده خواسته دو طرف بوده. به نظر من واقعا بی انصافیه.

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

[QUOTE=165459671]اره باز خوبه دوران عقد دارم جدا میشم ولی واقعا خسته شدم دادگاهارو نمیاد نفقه نمیده باید 

نمی دونم خودت بهتر می دونی ولی مهر و ببخش تا بیاد طلاق بده

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
اسمش و میتونی پاک کنی، البته اگه هنوز دوشیزه هستی، اگرم نه که به اجبار نبوده خواسته دو طرف بوده. به ...

خواست من این بود که برم زندگی کنم و خوشبخت بشم ولی اون هنوز خودشم نمیدونست واسه چی ازدواج کرده اسمش از شناسنامم پاک میشه ولی تا آخر عمر فراموش نمیشه 

[QUOTE=165459671]اره باز خوبه دوران عقد دارم جدا میشم ولی واقعا خسته شدم دادگاهارو نمیاد نفقه نمیده ...

طلاق میده همین الانشم ولی بدون مهریه ولی باید بفهمه بازی با زنذگی مردم الکی نیست و شهر هرت نیست بیای یه دخترو بگیری دو روز دیگه بذاری بری