2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توزندگیت خوشی ندیدی مریضی داشتی یاخواهی داشت فقروتنگدستی داری اعتقاداتت ضعیفه خبرهای خوبی برات د ...

برا من‌نمیگیری عزیزم؟؟؟ صفحه دوم اسممو گفتم

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
توروخدا برا من بگیر خواهش میکنم ازت بخدا خیلی نیاز دارم😭❤اسمم مرضیه اسم مامانم زینب

چشم الان

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
 بوشهر اسم خودم آیدا مادرم سهیلا

اول: خوشحالی ها و لذتهای احساسی از طرف جنس مخالف . ( اگر شخصی که مورد فال واقع می شود خانم باشد ، از طرف یک آقا خوشحالی های مورد نظر را دارد و بالعکس )

اتفاق دوم: الف : دورهمی های خانوادگی ، دوستانه و ... ب : اوقات بسیار خوش داشتن در جمع اعضای خانواده ، دوستان . ج : یک جلسه و نشست اداری .

اتفاق سوم: صحبتهای خوشحال کننده ای که از جانب عشق خود دارید . ( اگر شخصی که برای او فال گرفته می شود مرد باشد منظور از عشق او ، یک خانم است و بالعکس ) .

اتفاق چهارم: دریافت یک خبر بد یا ناگوار ، دریافت اخبار ناراحت کننده اعم از خبر دعوا ، مشاجره یا کشمکش های خانوادگی یا اجتماعی.

اتفاق پنجم: مدن مسافر از سفر داخلی یا خارجی .

اتفاق ششم: از شخصی که شما را دوست دارد شما نیز به او علاقه و عشق می ورزید . یک تلفن عالی که در ارتباط با احساسات قلبی شما است ، دارید .

اتفاق هفتم: الف : یک خبر خوش به شما میرسد . ب : از جایی یا از کسی که انتظار ندارید یک خبر خوشحال کننده به شما می رسد . ج : مژده و بشارت درباره مقاصد و اهداف مورد نظر شما

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛