2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توزندگیت خوشی ندیدی مریضی داشتی یاخواهی داشت فقروتنگدستی داری اعتقاداتت ضعیفه خبرهای خوبی برات د ...

برا من‌نمیگیری عزیزم؟؟؟ صفحه دوم اسممو گفتم

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
توروخدا برا من بگیر خواهش میکنم ازت بخدا خیلی نیاز دارم😭❤اسمم مرضیه اسم مامانم زینب

چشم الان

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
 بوشهر اسم خودم آیدا مادرم سهیلا

اول: خوشحالی ها و لذتهای احساسی از طرف جنس مخالف . ( اگر شخصی که مورد فال واقع می شود خانم باشد ، از طرف یک آقا خوشحالی های مورد نظر را دارد و بالعکس )

اتفاق دوم: الف : دورهمی های خانوادگی ، دوستانه و ... ب : اوقات بسیار خوش داشتن در جمع اعضای خانواده ، دوستان . ج : یک جلسه و نشست اداری .

اتفاق سوم: صحبتهای خوشحال کننده ای که از جانب عشق خود دارید . ( اگر شخصی که برای او فال گرفته می شود مرد باشد منظور از عشق او ، یک خانم است و بالعکس ) .

اتفاق چهارم: دریافت یک خبر بد یا ناگوار ، دریافت اخبار ناراحت کننده اعم از خبر دعوا ، مشاجره یا کشمکش های خانوادگی یا اجتماعی.

اتفاق پنجم: مدن مسافر از سفر داخلی یا خارجی .

اتفاق ششم: از شخصی که شما را دوست دارد شما نیز به او علاقه و عشق می ورزید . یک تلفن عالی که در ارتباط با احساسات قلبی شما است ، دارید .

اتفاق هفتم: الف : یک خبر خوش به شما میرسد . ب : از جایی یا از کسی که انتظار ندارید یک خبر خوشحال کننده به شما می رسد . ج : مژده و بشارت درباره مقاصد و اهداف مورد نظر شما

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز