2777
2789
عنوان

دلم شدیدا گرفته...

214 بازدید | 27 پست

میدونم شوهرم منو نمیخواد همیشه سعی میکنه منو از خودش دور نگه داره ولی خوب چرا الکی واسم فیلم بازی میکنه که من خیلی میخوامت تو منو نمیخوای با اینکه من اونو عبادت میکنم😔 یه راحل بدین بهم همیشه ازش دور باشم اضیتش نکنم کلا ازش دور باشم هرچقدر سعیمو میکنم میبینم نمیتونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کل مشکلات از اونجایی شروع میشه ک  عوض صحبت کردن هرچی رو خودمون میفهمیم برداشت میکنیم 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
کل مشکلات از اونجایی شروع میشه ک  عوض صحبت کردن هرچی رو خودمون میفهمیم برداشت میکنیم

من تنهام تو یه شهر غریب هیچکسو ندارم همیشه سره دعواهامون میگه من طلاقت میدم یا میبرمت خونه خانوادت دیگه نمیخوامت 

من تنهام تو یه شهر غریب هیچکسو ندارم همیشه سره دعواهامون میگه من طلاقت میدم یا میبرمت خونه خانوادت د ...

سلام خسته نباشید منم شرایط شبیه شما با این تفاوت که من مرد هستم وطلاقم نمیده