2821
2789
عنوان

پرده بکارت

551 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها تورو خدا جواب بدید یک ساله ک ازدواج کردم ولی از نزدیکی خیلی میترسم این قضیه هم من هم آقام ناراحت کرده و میگم هیچوقت نمیتونم تورو خدا کمکم کنید باید چیکار کنم اگ دکتر برم دستگاه پاره کنه بازم درد داره

• زندگیتو قشنگ تر از رویاهات کن •

واژینسموس داری گلی

راه درمان داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راهش مراجعه ب دکتره

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
دستگاهشم مگ هست😐😂

اسم دستگاش چیه بنظرت🤦‍♀️😂

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

باید درمان شی عزیزم 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
گلم میشه بگی چجوری ینی مشکلم حل میشه

اره درمان داره نگران نباش

من بلدم ولی میترسم اگه بگم دوباره بترکم😂

😂😂😂درگوشم بوگو🤪

گلم میشه بگی چجوری ینی مشکلم حل میشه

اره اصلا نگران نباش

بودن افرادی ک 14 سال این مشکل رو داشتن فقط چون نمیدونستن که بیماریه و درمان داره

توی نت سرچ بزن درمان واژینسموس با دیلاتور

ولی اگه میخوای دکتر بری، باید بری مشاور جنسی چون بیشتر مشکل مربوط ب ذهنه

اونجا ک واسه ازدواج ازمایش اینا میگیرن فک کنم دارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

اون بنده خدا زن نگرفته ک شب تا صب با تو منچ بازی کنه تو ک اینجوری بودی میشیتی خونه بابات بدا ی بدبخت دیگه شوهر پیدا کنه😂😂😂

خواهرشوهرم همیشه خونه باباشه من اینو بش میگم😂😂😂