2777
2789
عنوان

تشخیص خساست

199 بازدید | 15 پست

دوستان من تو دوران نامزدی ام. نامزدم هیچی نمیخره. فقط حرف از خرید کردن میزنه. قبل از کرونا میگفت میبرمت کافه هیچ وقت نبرد. میگفت میبرمت سینما هیچ وقت نبرد. الانم میگه درست تموم بشه بعد ازدواج کنیم. چون دانشگاهم شهریه میدم. بعد اصرار میکنه برم سره کار تو شوخی میگه خرجتو خودت در بیاری.یا مثلا میگم لباس بخرم میگه بده من بدم آبجیم بدوزه. یا مثلا سره تولدش من کاردو گرفتم براش تولد من چیزی نخرید. الان باز میگه برای تولدم سوپرایزم کن. کلا حس میکنم جون میکنه پول خرج کنه. با اینکه وضعشم خوبه. یعنی تو معذوریت مالی نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیسه دیگه تشخیص نمیخواد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اینکه زن بره سرکار و استقلال مالی داشته باشه که در درجه ی اول به نفع خودشه و کلا هم درخواست عجیب و غیرمنطقی ای نیست. البته طبیعتا وقتی زن کار می کنه باید توی اموال و... هم حتما شریک باشه. 

در مورد کادوی تولد نگرفتن اصلا کارش جالب نیست مخصوصا اینکه توقع داره تو براش بخری. باهاش از حالا راجع به این مسايل صحبت کن که بعدا تو زندگی دچار مشکل نشین چون انتظار مالی یک طرفه اصلا خوب نیست....

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
اینکه زن بره سرکار و استقلال مالی داشته باشه که در درجه ی اول به نفع خودشه و کلا هم درخواست عجیب و غ ...

نه من خودمم دوست دارم کار کنم ولی اون میگه برو سره کار خرجتو خودت بده من فقط خرج بچه ها کنم.یعنی بین حرفاش میگه

نه دیگه اون تو ذاتشه، ببین برای خانوادشم اینجوریه یا نه

نه برای یه خواهرش گوشیه 16 میلیونی خرید. برای خواهر بزرگه 8 تومن طلا خرید. منو اکثرا میخواد ببینه یا قدم میزنیم یا میریم پارک.