2777
2789
عنوان

عکس کاربری

96 بازدید | 13 پست

سلام

خانم ها من عکس کاربریم بالای صفحه سمت چپ نشون داده نمیشه و فقط سفیده، امروز اینطور شده،

دو روز قبل هم اصلا وارد کاربریم نمیشد و اخطار و هشدار ناامن بودن بهم میداد و بعدا وارد شد، به نظرتون مشکل از کجاست؟ کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه؟ میترسم هک شده باشه

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

نه مشکل از خود سایت بود 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من تازه الان درست شد.  سایت خرابه خواهر چه هک شدنی 😳

آهان آخه یه روز قبل هم برام اخطار ناامن بودن برام اومد شک کردم

آهان آخه یه روز قبل هم برام اخطار ناامن بودن برام اومد شک کردم

نمیدونم گلم. آها اون برامنم اومده نه سایتش آمنه. واسه منم قطع بود

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
نمیدونم گلم. آها اون برامنم اومده نه سایتش آمنه. واسه منم قطع بود

عزیزم برای شما هم دقیقا اون اخطار رو داد؟ 

عزیزم برای شما هم دقیقا اون اخطار رو داد؟ 

آره وارد سایت هم نمیتونستم بشم ساعت 9 صبح بود دوسه روز پیش

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
آره وارد سایت هم نمیتونستم بشم ساعت 9 صبح بود دوسه روز پیش

دقیقا جمعه بود و ساعت حول و حوش ۱۰ صبح بود، 

ممنون عزیر دلم از نگرانی در اومدم 🌹

شبت بخیر ✋

دقیقا جمعه بود و ساعت حول و حوش ۱۰ صبح بود،  ممنون عزیر دلم از نگرانی در اومدم 🌹 شبت بخیر ✋

شبتون بخیر عزیزم. نگران نباش💕💕

خواهش میکنم 😻😻😻💓