2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست
باهاش راحت نیستم

مجبوری باهاش حرف بزنی عمو جون .تا زندگیتون از هم نپاشیده و اون با مامانت صحبت کنه بهتره 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مجبوری باهاش حرف بزنی عمو جون .تا زندگیتون از هم نپاشیده و اون با مامانت صحبت کنه بهتره 

اونجوری نیس که  بپاشه  فق من میدونم  منم  چون  میرفتم پا گوشیش بقیه نمیرن تازه همچیش رمز داره

من تازه وارد شدم میشه بگی چطوری برم بهشون بگم

بالا یه پاکت نامه هس برو اونجا تو نی نی سایت من برو تو کلینیک اونجا بپرس  

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اونجوری نیس که  بپاشه  فق من میدونم  منم  چون  میرفتم پا گوشیش بقیه نمیرن ت ...

اگر برادرت یکم با جدیت بامادرت حرف بزنه مامانت عقب میکشه 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
نمیدونم

این که به مامانت بگی به نظرم جالب نیس بفهمه سر گوشیش رفتی بد میشه باباتم که اصلا نمیشه گفت 

یه چیزی بگم تو که از رابطه زناشوییشون خبر نداری ،مردا راحت زن دوم میگیرن ولی خانوما نمیتونن کاری بکنن نمیخوام حق بدم به مادرت ولی نمیشه هم قضاوت کرد تازه فقط با چت ویدیوکاله رابطش با طرف 

ولی این که مرتیکه پدرتو هم میشناسه خیلی بیشرمه باید حال اونو بگیری ایشالا که قورشو گم میکنه

از یطرفم اینه من جرعت این کارا رو ندارم  اگه برع  به مامانم بگه این شماررو میشناسی مامانم ...

یه کاریش بکن دیگه مثلا یه اکانت تلگرامی پی ام بدی بعدم میتونی حذفش کنی موفق باشی گلم