2777
2789
عنوان

خیانت

380 بازدید | 32 پست

بچه ها من ۱۴ سالمه ولی عقلم از سنم بیشتر تعریف از خود نیس  همه میگن  من مث دخترای دیگه فاز زخمی ندارم  تیپم خانومانس  همینطور رفتارم و  داخل ۱۱  سالگی  ماجرای بچه دار شدنو فهمیدم  اونم اتفاقی که بماند 

دوتا  داداش دارم  یکی بزرگ تر  یکی کوچیک تر 

چند وقته فهمیدم مامانم داخل مجازی  با یه مردی دوسته و به بابام خیانت کرده بابام  ۵۲ سال  و مامانم ۴۵  سالشه  ولی  بابام چون تو بچه گی  سختی زیاد کشید زیاد محبت بلد نیست ولی همیشه سعی میکنه خوب باشه و اصلا نم  بهش نمیاد ۵۰ سالش باشه  چند سال پیش دیدم مامانم داره با یه مرده تصویری حرف میزنه ولی صداشو  بسته صدا اونم بستس  میدونستم  کار بدیه  ولی خو بچه بودم دیه  چند وقت پیش گفت  گوشی اشتباهی  زنگ  زدم  یه شهر دیگه  یه خانم برداشت و اشنا شدن و امدن خونمون و ما رفتیم خونشون بعدا فهمیدم مامانم با مرده مجازی ارتباط بود باز چون  بچه بودم  هیچی نگفتم امسال بابام با یه مرده اشنا شد با هم رفتیم بیرون قبل اینکه بریم  رفتم تو گوشی مامانم  دیدم دارع با مرده چت میکنه  و  دل میرع  قلوه میده اینم بگم اصلا به مامانم این  حرفا نمیخوره و خانوادشم عالین نمیدونم این چرا ایطوره  حالا مرده شده  دوست بابام و پاشونم به خونمون باز شده مرده هم زن و بچه دارعععع  دارم دیونه  میشم چیکا کنم هی میگم  بابا من ازینا خوشم نمیاد قطع کنیم ارتباطمونو  گوش نمیدههههه  چیکا کنم بدون توهین بگین  ببخشید طولانی شد🥺🥺🥺🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم بهتره از مشاور سایت مشورت بگیری ما چیزی بگیم اینجا انجامش بدی خون بپا کنی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

نری به بابات بگیا وقتی تو خونه با مادرت تنها شدی بهش بگو و اینکه اسکرین است از پیاماش بگیر انکار نکنه بگو اگه دس از کارت برنداری به بابا میگم    

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟

با برادر بزرگت در میان بزار  و برو تاپیک من صفعه ۲ را بعدا برای خونوادت  بیان کن تا شاید به راه راست هدایت شدن به امید خدا

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

عزيزم به مشاوره سايت بگو !!! يا از اين مشاوره تلفني ها ، اگه ميتوني حضوري بري چه بهتر 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))