2777
2789
عنوان

حس پیری دارم ....

90 بازدید | 9 پست

در شرف ۲۱ سالگیم حس میکنم خیلی سنم رفته بالا 

😓😓

حرص میخورم من بیبی فیسم ولی انقد حرص خوردم پوستم خرابه خراب شده ...

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه 21سال پیره؟جوک نگو 😂😂😂😂😂😂😂تو گل نو شکفته ای

اخه میدونی صورتم جوش زده اسکاراش مونده جنسش بد شده واقعا 

پلکمم اگزما گرفته بود الانم اثارش هس ورم ....

حس میکنم دگ پیرم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
منم روی پیشونیم یه خط نازک افتاده اعتماد به نفسمو از بین برده

سن؟

۲۳

منم مثل تو ولی از عصه و ناراحتین خط رو پیشونس تو جوونی ...

منم ابروهام میریزع زیاد از زندگی نا امید میشم

خوب نشدی 

عزیزم اگه از گیاهی نتیجه نگرفتی ته تهش زیر نطر پزشک سرم ابرو سریتا رو بگیر هر چن من اصلا پیشنهاد نمیکنم مواد شیمیایی ولی اگه دگ هیچ راهی جواب نداد بهت 

منم نشکل تو رو داشتم توروخدا ناراحت نباش انقد مشکلات بدتر پیش اومد برام که دلم میخوا برگردم اون روزا که فقط ابروهام میریخت