2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

55 بازدید | 6 پست

بچه ها یه سوال دارم من برای اصلاح موهای زائد از کرم و پودر موبر ژیلت و واجبی استفاده کردم ولی هیچکدوم کامل تمیز نمیکرد ژیلت هم که زود در میاد جدیدا از صمغ عربی استفاده کردم اول برای پاهام استفاده کردم دیدم خوبه برای بازوهامم استفاده کردم ولی نمیدونید چیشد😥کلی جوش زده و لخته خون زیر پوستم جمع شده چرا اخه؟ همه همینطورن یا پوست من حساسه؟ بنظرتون غیر از لیزر راه دیگه ای نیست؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش چون بلدنبودی و بدکشیدی بعضی مویرگاتو پاره کردی چیزی نمیشه ولی دیگه خودت ننداز

چبکار کنم دیگه تو این اوضاع که ارایشگاه نمیشه رفت بعدم همینجوری که خودم میندازم کم کم و دونه دونه هم کلی دردم میاد اشکم در میاد میترسم ارایشگاه بدم موم رو پهن کنه یهو بکشه رسما برم اون دنیا

چبکار کنم دیگه تو این اوضاع که ارایشگاه نمیشه رفت بعدم همینجوری که خودم میندازم کم کم و دونه دونه هم ...

اتفاقا وقتی سریع انجام بده پوستت سر میشه چیزی نمی‌فهمی.بعدم خود آدم درست دلش نمیاد بکشه ولی اون یهو می‌کشه تموم میشه

یعنی بعد اپیلاسیون تو ارایشگاه هم ادم اینقدر جوش میزنه؟ دخترعمم واسه عروسیش رفت جوشای خیلی ریزی زد که تا فرداش خوب شد مال من بزرگ قرمز و ملتهبن یک هفته ست که مونده😢😢