2821
2789
عنوان

لطفا بیاین

55 بازدید | 6 پست

بچه ها یه سوال دارم من برای اصلاح موهای زائد از کرم و پودر موبر ژیلت و واجبی استفاده کردم ولی هیچکدوم کامل تمیز نمیکرد ژیلت هم که زود در میاد جدیدا از صمغ عربی استفاده کردم اول برای پاهام استفاده کردم دیدم خوبه برای بازوهامم استفاده کردم ولی نمیدونید چیشد😥کلی جوش زده و لخته خون زیر پوستم جمع شده چرا اخه؟ همه همینطورن یا پوست من حساسه؟ بنظرتون غیر از لیزر راه دیگه ای نیست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش چون بلدنبودی و بدکشیدی بعضی مویرگاتو پاره کردی چیزی نمیشه ولی دیگه خودت ننداز

چبکار کنم دیگه تو این اوضاع که ارایشگاه نمیشه رفت بعدم همینجوری که خودم میندازم کم کم و دونه دونه هم کلی دردم میاد اشکم در میاد میترسم ارایشگاه بدم موم رو پهن کنه یهو بکشه رسما برم اون دنیا

چبکار کنم دیگه تو این اوضاع که ارایشگاه نمیشه رفت بعدم همینجوری که خودم میندازم کم کم و دونه دونه هم ...

اتفاقا وقتی سریع انجام بده پوستت سر میشه چیزی نمی‌فهمی.بعدم خود آدم درست دلش نمیاد بکشه ولی اون یهو می‌کشه تموم میشه

یعنی بعد اپیلاسیون تو ارایشگاه هم ادم اینقدر جوش میزنه؟ دخترعمم واسه عروسیش رفت جوشای خیلی ریزی زد که تا فرداش خوب شد مال من بزرگ قرمز و ملتهبن یک هفته ست که مونده😢😢

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز