2777
2789
عنوان

پرخوری 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 24 پست
خیلی رعایت کن دیگه عزیزم ....شیرینی و کلا حذف کن ...برنج و ماکارونی وسیب زمینی هم نخور ...میوه های ت ...

چه جالب میوه تیره 

مثلا خرما هم ممنوعه؟

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب میوه تیره  مثلا خرما هم ممنوعه؟

میدونی من خیلی شیرینی و بستنی و خرما میخوردم ک اخرش لب مرز بودم تو ک ازالان اینطوری بهتره رعایت کنی ...میوه تیره رو دکترم بهم گفت

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
وای خیلی شرایط سختیه من ی۶ پیتزای رست بیفو تنهایی میخورم و کلا اشتیاق زیادی به غذاهای فست فودی دارم ...

یه حالتیم انگار قلبم میگه بخور ..مغزم دستور میده نه....مثل یه بچه ای ک دلش میخاد بره تاب بازی ولی بزرگترا نمیزارنش...من اینطورم جلوی خودم میگیرم..شما هم مراعات کن...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میدونی من خیلی شیرینی و بستنی و خرما میخوردم ک اخرش لب مرز بودم تو ک ازالان اینطوری بهتره رعایت کنی ...

مرسی گلم اره منم شیرینی جات زیاد میخورم 

من الان سیب زمینی قارچ و پنیر پیتزا دارم میخورم😂

یا خدااا چقدر دوس دارم این غذا رو البته من فلفل دلمه ای هم میزدم 😭نوش جان کم بخور خخخ

یا خدااا چقدر دوس دارم این غذا رو البته من فلفل دلمه ای هم میزدم 😭نوش جان کم بخور خخخ

ار مام میزنیم 

قربونت برم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)