اودرا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 119 عنوان نی نی یار 80 بازدید | 5 پست شما که تا یکی از فقیری و نداری حرف میزنه سریع میترکونینش مثل این کاربر دخترم دنیامه مگه چی گفت ک زدین ترکوندیش پس چرا این کاربر که یکسره تاپیک میزنه پول قسطم مونده و فلانه کاسه گدایی دستش گرفته رو نمیترکونین ؟؟چه وضعشه اخه این کاربر hnhn22 ی سر ب تاپیکاش بزنین 1399/09/02 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiyannaa عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 44422 من و یاد اونایی انداختی ک میرفتن به معلم میگفتن فلانی ام مث من نوشته چرا نمره اون و کم نکردین از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️
اودرا مدیر استارتر عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 119 یاد اونایی انداختی من ک میرفتن به معلم میگفتن فلانی ام مث من نوشته چرا نمره اون و کم نکردین ... مگه دروع میگم داشتیم با خانومه حرف میزدیم ی دفعه ترکید پس چرا این کاربر که کاسه گدایی دستش گرفته نمیترکه ی سر تاپیکاش بخون
kiyannaa عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 44422 مگه دروع میگم داشتیم با خانومه حرف میزدیم ی دفعه ترکید پس چرا این کاربر که کاسه گدایی دستش گرفته نمی ... حالا ب اون چیکار داری آخهول کن خواهر من از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️