2777
2789
عنوان

فصل بافتنیه😊

144 بازدید | 23 پست

دوستان، من یه مقدار بافتنی بلدم و خیلی هم‌علاقمندم اگه دوست داشتید کمکتون کنم که چیزای خوشگل ببافید واسه خودتون و نی نی هاتون و بقیه خانواده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی موافقم، چجور میشع یاد گرفت، چنتام کانال دیدم ولی فقط سر انداختن بلدم. کانالا واضح نبودن انگار&nb ...

اصل بافتنی دو میل زیر و رو بافتنه که در حقیقت کاموا رو از دونه هایی که سرانداختی در میاری به کمک میل اگه کاموا رو از زیر بگیری میشه بافت زیر از رو بگیری میشه بافت رو البته فیلم بهتره برای آموزش مبتدی

نه هرجوری باشه

من کلاه فرانسوی رو خیلی دوست دارم گشادی و شلی تحت اختیار خودت هست با ادامه دادن بافت با نه تا دونه که سرمیندازی شروع میکنی به بافت یه رج میبافی، رج بعدی یکی در میون اضافه میکنی( ژته) دوباره یه رج میبافی رج بعدیش دوتا درمیون ژته میندازی و رج بعدی میبافی و بعدیش رو سه تا در میون ژته میزنی و بهمین الگو ادامه میدی، به گشادی و بلندی دلخواه که رسیدی، توی دو یا سه رج دونه ها رو کم میکنی تا برسی تعداد و اندازه ی دورسر بعد کشباف میبافی و درز کنار کلاه رو میدوزی و تموم دستت رو موقع بافتن شل بگیر یا شماره میل رو بالاتر بگیر

ادرس خاصی هست سرچ کنم؟ ممنون ازت.

ادرس خاصی یادم نمیاد الان ولی توی گوگل بزن بافتنی دومیل حتما برات میاد از آپارات میتونی ببینی فیلم های اموزشی مربی های صدا و سیما هم توش هست