2777
2789
عنوان

خالم طرفو قهوه ایی کرده 💩

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 44 پست
ی روزی با اون خانمم این روزا رو داشته دیگه.  موفق باشن خاله و رلشون 🌺

ببخشید دیگه که بقیه پسرا قبلا از زن گرفتن دوس دختر نداشتن و فقط ماله خاله من داشته😕

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی😁 یه تاپیک زدم اون اخری هرچی تگت کردم نشد الان تازه امروز زدمش تو هم بیا نظر بده😊💕

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟

چشم حتما عزیزم

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
خدا کنه روزی نرسه که مشابه همین جمله رو بشنوه

خب اون دختره چه لزومی داشت بیاد به خاله اش چیزی بگه؟ خاله پیش دستی کرده و جوابشو داده 

تو حالت عادی نباید از قیافه کسی ایراد گرفت ولی معلومه دختره اومده خالشو حرص بده والا ادم تموم میکنه یه رابطه رو دیگه تموم شده لزومی نداره بیاد با دوست یا نامرد جدید طرف حرف بزنه

منتظر اتفاقات خوبم 
جو گیر کسیه که ب دوست پسر میگ نامزد😂

وقتی خانواده درجریانن و حلقه نامزدی دارن دوس پسر نیست شما پرتی کلا   

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟
حقشه.مثلا میخاسته بینشونو بهم بزنه عفریته

قضاوت.نکنید# ...................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

اصلا ربطی ب قیافه دختره نداشته خالشم اونو مسخره نکرده فقد ی جواب دندون شکن داده چون میخاسته دوبهم زنی کنه بنظرم حقش بوده نکبت خانم

کی چی مثلا میخاسته بگه عاشق هم بودن ولی چیشده ک بهم زدن؟

لوووس.چرا اصلا اومده رابطه قبلیه اون اقارو ب خالش یاداوری کرده

خب اون دختره چه لزومی داشت بیاد به خاله اش چیزی بگه؟ خاله پیش دستی کرده و جوابشو داده  تو حالت ...

میشه گذشت و دلی نشکست حتی وقتی قصد دل شکوندن دارن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خانواده ها در جریانن

الان جدیدا هر کی با هر کی دوست میشه خانواده ها در جریان میشن 

رسمی بشه مهمه😉

یا رب ز قناعتم توانگر گردان/در نور یقین دلم منوّر گردان/اسباب مَنِ سوختۀ سرگردان/بی منت مخلوق مُیَسَّر گردان