2777
2789
میرزاقاسمی مزه دودمیده.توعمرم یباردرست کردم.اونم خودم فقط بلقمه خوردم.

میتونی به جای کباب سرخ کنیش 

اتفاقا من خودم کبابیشو بیشتر دوس دارم

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بهم بگید کی این سایت خراب شده درست میشه 😡؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

سوفله سیب زمینی،سیب زمینی رو آب پز کن،بعد گوشت چرخ شده،یا مرغ و با پیاز و قارچ فلفل دلمه تفت بده سیب  زمینیا رو له کن یا حلقه کن ته ظرف نچسب رو چرب کن یه ردیف سیب زمینی یه ردیف مواد،آخرشم سس گوجه و پنیر پیتزا و توی فر حدودا نیم ساعت بعدم شعله ی بالا رو تا روش طلایی بشه😋😋😋😋😋عالیه

خوراک قفقازی

چجوری درس میشه؟

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
میشه طرزتهیه کشکوبادمجونوبهم بگی.

بادمجان رو کبابی و له کن بعد با پیاز و سیر و تفت بده نعنا داغ و پودر گردو رو هم آخرش نصفش به خودش و نصفش برای تزئین .البته چون بچه های من طعم کبابیشو دوست ندارن بادمجان رو نازک سرخ میکنم میکوبم و روغنها میگیرم 

چجوری درس میشه؟

هویج  رنده و لوبیا سبز بپزین ابش کامل جمع بشه تفت میدین. بادمجونم خورد کنین تفت بدین اضاف کنین‌ب موادتون یه پیاز رنده کنین با سینه مرغ خورد شده خام قاطی کنین بریزین رو بقیه مواد خودش آب میندازه و مرغ میپزه حسابی باید تفت بخوره‌که مواد ب خورد هم برن نمک و زردچوبه و ادویه دلخواه هم‌بزنین بعد آخر کار ۱ قاشق ماست و سس مایونز قاطی کنین بزنین بهش و یه تفت کوچیک‌بدین‌و خاموش. خیلی خوشمزست امتحان کنین حتما

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست