2777
2789
عنوان

افزایش فالوور اینستا و استوری

238 بازدید | 20 پست

بچهههههه ها میخام پیجمو بیارم بالا عشقولیا هراستوری ریپلی خور یا پیشنهادی دارید بهم بدید میخام تا اخر امسال حداقل ۱۰۰کا بیام بالا ممنون عشقااااا 

https://chat.whatsapp.com/HBPEzXAIRrCEptQ1Ot9rNl

گروه واتساپ مخصوص خانما...اول توی گروه یا پیوی مدیر ویس میفرستید مشخص شد که خانم هستید اد میشید گروه اصلیمون مچکر بخاطر توجهتون... ویس هم صرفا جهت اینکه گروهمون فقط خانم ها باشن هست قصد جسارت نداریم🙏🏻✔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چیکار کنم؟

به پیجای درست و حسابی تبلیغ بده تا فالوور واقعی برات بیان یا اینکه صبرکن گاماس گاماس فالوورات زیاد میشن به شرطی که محتوای پیجت جدید و جذاب باشه ره صد ساله رو یه شبه نمیشه رفت که

✈🇺🇸
بعید میدونم اخه محتوای پیجت زیاد جالب نیست و خیلی پیج های این مدلی زیاد شده

تو رو خدا دیگه هیچوقت اینجوری نرن تو ذوق کسی و ناامید نکن کسی رو. 

بعضی پیجا هستن هیچ چیز بدرد بخوری ندارن بازم کلی فالور دارن 

تقریبا ۵ کا

خیلی خوبه ای دیتو بده

منم یه پیج زبان زدم تازه دوست داشتین یه سر بزنیدmy_.ielts_journey

I'm sick of mother fuckers try to tell me how to live...t.  وظیفه ی من و اسلحه ام اینه که مغز هنر بی مغز رو هدشات کنم  ♀️=♂️.اگه دوست داشتی پیج اینستامو فالو کن ❤️my_.ielts_journey💙