2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من در جایگاه قضاوت نیستم ولی به کاربرهایی که تازه عضو میشن و حرف از گرسنگی بچه و اینا میزنن حس خوبی ندارم

اینجا اکثریت خانم و مادر هستیم و زود تحت تاثیر قرار میگیریم و اونا هم اینو فهمیدن...

الله اعلم

توهین.ممنوع#  ‍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
منم داشتم میخوندم خیلی ناراحت شدم خدا کمکش کنه

حرفاش خیلی ضد و نقیض بود 

هر چی پرسیدیم اصلا دلیل مشکل شوهرت و خانواده ت با تو چیه هیچی نمیگفت 

فقط اه و ناله میکرد 

راستش من در جایگاه قضاوت نیستم ولی به کاربرهایی که تازه عضو میشن و حرف از گرسنگی بچه و اینا میزنن حس ...

کاملا موافقم 

تاپیک دیروزشم اه و ناله بود همین دیروزم عضو شده بود 

از این ادما کم نیستن تو جامعه 

مرغ ۳۸ ای ی تاپیک دگ بود ک کاربر شهلا میبرد ب حاشیه، این تاپیک استارترش میگف شوهرم هیچی نمیخره با ای ...

نه مرغ 38 نبود یه تاپیک دیگه بود بچه اش برنج خالی نمیخورد مرغ نداشت بعضیا خواستن کمک کنن

مگه بچه ی خودش نبوده‌؟! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کاملا موافقم  تاپیک دیروزشم اه و ناله بود همین دیروزم عضو شده بود  از این ادما کم نیستن ...

درسته دقیقا همینطوره 

بارها تو این سه سالی که عضو هستم از این موارد دیدم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بابا اعتماد نکنید

چرا به تاپیکای بدبختی و گدا گشنگی مردم پر و  بال میدین؟

اصلا کلاهبردارم نباشه واقعا بی پول باشه 

واسه میاد جار میزنه؟ خودمون اعصابمون به اندازه کافی خورد هس حالا حرص بقیه رو هم بخوریم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خیلی عجیب بود فک کنم سر کار بودیم

به نظر منم 

یا اینکه ایشون خودش یه مساله عمقی داشته که شوهرش و همه فک و فامیل به گرسنگی خودش و بچه ش راضی ان 

نمیدونم والا خدا عالمه 

ولی الکی اعصاب و روان ادمو له میکنن

بابا اعتماد نکنید چرا به تاپیکای بدبختی و گدا گشنگی مردم پر و  بال میدین؟ اصلا کلاهبردارم نبا ...

راس میگی به خدا 

ولی این خانم چون با کتک زدن بچه اومد شروع کرد که بچه رو تا خد مرگ زدم چون غذا ندارم بدم بخوره  واقعا روانمونو ریخت بهم 

نه  تاپیگ زده بود فقط برنج خالی داشتم دادم بچه م نخورد منم زدمش  کلی هم اه و ناله و بعدم ...

خب همونو میگم دیگه عنوانش بود وقتی مرغ نباشه

گفت فقط برنج دارم پختم بچه ام نمیخوره 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب همونو میگم دیگه عنوانش بود وقتی مرغ نباشه گفت فقط برنج دارم پختم بچه ام نمیخوره 

عنوانش این بود که بچه مو تا حد مرگ کتک زدم !! 

دیگه ببین با روان ما چه میکنن به خدا