ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مرغ ۳۸ ای ی تاپیک دگ بود ک کاربر شهلا میبرد ب حاشیه، این تاپیک استارترش میگف شوهرم هیچی نمیخره با ای ...
نه مرغ 38 نبود یه تاپیک دیگه بود بچه اش برنج خالی نمیخورد مرغ نداشت بعضیا خواستن کمک کنن
مگه بچه ی خودش نبوده؟!
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه تاپیگ زده بود فقط برنج خالی داشتم دادم بچه م نخورد منم زدمش کلی هم اه و ناله و بعدم ...
خب همونو میگم دیگه عنوانش بود وقتی مرغ نباشه
گفت فقط برنج دارم پختم بچه ام نمیخوره
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔