2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو😭😭😭

472 بازدید | 19 پست

سلام دوستان دلم میخواد خودمو بکشم هیجده روزه اومدیم خونه خودمون انقدر کار میکنم که سرشب از خستگی خوابم میبره پلی امروز شوهر نمک نشناسم به پسرخالم میگه ازوقتی اومدیم خونه جدید دست به هیچی نمیزنه و کلا چیزی نمیپزه

به نظرتون باهاش چیکارکنم نمیخوام حتی یه ثانیه هم ببینمش ولی راهی برای طلاق نیست😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به نظر من باید شیوه ی زندگیتو کامل عوض کنی این زندگی برای تو رقم خورده هرروز بشینی ناراحتی کنه گریه کنی زندگیت بدتر میشه تمام اخلاقیات بدتو بریز دور از فردا یه آدم جدید باش زندگیتو از نو بساز 

من نه خودتو میشناسم نه شوهرتو ولی اگه بخوای میتونم بهت کمک کنم یه زندگی خوب بدون دغدغه داشته باشی به خودت و زندگیت ارزش قائل شو به آیندت امیدوار باش سعی کن عشق بوجود بیاری شوهرتو عوض کن مطمئن باش میشه باید چیزای خوب رو جذب کنی

مثل خودت باش وگرنه مثل بقیه زیادن😇عاشق خیاطیم🥰
ببین به نظر من باید شیوه ی زندگیتو کامل عوض کنی این زندگی برای تو رقم خورده هرروز بشینی ناراحتی کنه ...

من الان بیست سالم تموم شده پونزده سالگی عروسی کردم خیلی عذابم داده ولی همش میگم بخاطر بچم تحمل کنم هرچند اجباری ولی خیلی بهتر از جداشدنم از بچمه😔

من الان بیست سالم تموم شده پونزده سالگی عروسی کردم خیلی عذابم داده ولی همش میگم بخاطر بچم تحمل کنم ه ...

یه سری چیزا هست من خیلی روشون حساسم یکی اینکه یکی درکم نکنه یکی اینکه مرد هروقت احساس نیاز کرد باهام خوب باشه و بقیه اوقات زندگیمو جهنم کنه یکی هم رودروغ خیلی حساسم شوهرمم تمام این خصلتای بدو داره 😔