2777
2789
عنوان

نفهمی شوهر

4498 بازدید | 61 پست

سلام دوستان لطفا به من کمک کنید که با شوهرم چجوری رفتار کنم رفته دستگاه بازی خریده هر هفته چند شب بچه‌ خواهرش میاد خونه ما از بعدازظهر تا آخرشب میشینن فوتبال بازی میکنن منم مجبورم حجاب کرده تو خونه بشینم بچه‌ خواهرش 13سالشه الانم بش گفتم دو سه ساعت بازی کنین بسه میگه ناراحتی برو خونه بابات منم الان اومدم خونه مادرشوهرم که طبقه بایین میشینن شما بگید من چیکار کنم؟ 

دستگاه رو به چند قسمت مساوی خورد کن 🤨

فقط مساوی باشه ها ...مرسی

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۱۳ ک به سن تکلیف نرسیده حجاب واسه چی

منم پسر خواهر شوهرم ۱۳هست بیاد خونمون با مامانش بدون شال میگردم جلوش با شومیز و شلوار در صورتیکه بیرون چادری هستم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
ب مادر شوهرت بگو  مردا اسم بازي مياد هيچيييي نميفهمن  همشوم همينن ن فقط شوهر تو

ینی کلافم کرده امشبو صبر میکنم فردا بش میگم حالا بش من میرم خونه بابام چادر سر کردم اومدم اینجا حالا نمیدونم واسه خواب برم خون خودمون یا همینجا بخوابم

۱۳ ک به سن تکلیف نرسیده حجاب واسه چی منم پسر خواهر شوهرم ۱۳هست بیاد خونمون با مامانش بدون شال میگرد ...

من به حجابش زیاد کار ندارم از این که باید بیکار بشینم تا اونا بازی کنن خسته شدم

باشه نمیشه ک با تاپ شورتک گشت مجبورع حداقل استین دار و گشاد با شلوار بگرده  اونم هررررروز

توی این فصل کسی تاپ و شورتک نمیپوشه توی خونه ...پوشیده میپوشن که سرما نخورن 

مشکل این خانم حجاب نیست، مشکل اصلی بی تربیتی شوهرشه و اینکه اولویت را بازی خودش قرار میده

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
من به حجابش زیاد کار ندارم از این که باید بیکار بشینم تا اونا بازی کنن خسته شدم

آها خب دستگاهو ببر خونه مادر شوهرت

بعدشم خواهر شوهرتو ک دیدی با خنده بگو کلک پسرتو هروز هروز میفرستی خونه ما خودتون خلوت کنی نمیگی ما هم خلوت نیازیم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚