2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

104 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من همیشه ۲۵ یا ۲۶ روز پریود میشم خیلی کم پیش میاد ۲۸ روز باشم. اون ماه اقدام داشتم سر ۲۸ روز پریود شدم . اما این ماه دو روز هم از اون ۲۸ روز گذشته ولی هنوز خبری نیست. دیروز هم ازمایش خون دادم بتا کمتر از دو بود یعنی یک روز بعد تاخیر بتا کمتر از دو بود.. احتمال داره باردار باشم؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

مال من یه روز بعد تاخیر بتا 900 بود و باردار بودم

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار نیستی ان شاءالله ماه بعد 

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
مال من یه روز بعد تاخیر بتا 900 بود و باردار بودم

نی نیتون چیه؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
نی نیتون چیه؟

پسر

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792