2777
2789
عنوان

سزارین دوم

385 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها یه سوال دارم کسی که بچه اولش سزارین شده اگر مثلا بعد 7 سال دوباره باردار بشه بازم دکتر سزارین میکنه؟ 

یا نه مثلا تایم خاصی داره که سزارین بشه اگه از اون گذشت با یدطبیعی بیاره؟ 

من دوستم منو به شک انداخت میگه سه سال از سزارین اول بگذره میگن طبیعی زایمان کنی😐

خدایا شکرت😍

زندایی من سزارین شد بعدی رو بعد ۳سال طبیعی زایمان کرد تازه دوتام بعد اون طبیعی اورد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم اینو

اما خب بعضیام میگن نه اینجور نیس

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

خیر می تونی وی بک انجام یدی 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
زندایی من سزارین شد بعدی رو بعد ۳سال طبیعی زایمان کرد تازه دوتام بعد اون طبیعی اورد

آره دل بخواه آره ولی من کلا درد طبیعی و کشیدم نتونستم سزارین شدم زوره دوباره تو اون موقعیت درد و بکشم بازم نشه

خدایا شکرت😍
خیر می تونی وی بک انجام یدی 

خب اگه طرف خودش نخواد چی؟ من دهانه رحمم اصلا خوب نبود گیشرفتم کند بود یعنی من تو بارداری دوم هم باید درد طبیعی رو دوباره بکش؟ 

خدایا شکرت😍
خب اگه طرف خودش نخواد چی؟ من دهانه رحمم اصلا خوب نبود گیشرفتم کند بود یعنی من تو بارداری دوم هم باید ...

به درخواسته خودته

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
سه الی چهارسال بعد میتونی طبیعی زایمان کنی اما اگه برای بار دوم سزارین شده باشی هیچگاه طبیعی نمیتونی ...

دل خواه آره ولی مثلا من 7 سال از سزارینم بگذره دکتر مثل الان نمیتونه اجبار کنه حتما طبیعی اگه نشد سزارین؟ 

اختیارش با خودمونه؟ 

خدایا شکرت😍
۴ تا ۵ سال باید از سزارین اول بگذره،  من دوسال پیش سزارین کردم ،اینم باید حتما سزارین کنم

آره منم اورژانسی سزارین شدم دوست دارم بچه دومم هروقت بود سزارین بشم سر طبیعی خیلی اذیت شدم

خدایا شکرت😍