2777
2789
عنوان

درمان زانو درد

125 بازدید | 4 پست

باسلام اول یه مطلب بگم ،من تجربه های که درزمینه درمان برخی بیماریها ازطریق مواد گیاهی وسنتی بدست میارم ،اینجا به اشتراک میذارم وامید دارم کسانیکه ازاین بیماریها رنج میبرند باعث بهبود آنها بشه امروز می‌خوام درمورد یه داروی مالشی برای زانو درد براتون توضیح بدم ،بسیارکارساز وتاکنون چندین نفرازجمله پدر خودم که ۷۴سالش و استفاده کرد بنحویکه به گفته خودش دردش بشدت کاهش یافته و بسیار راحتتر راه میره وبقیه خیلی رضایت دارند فقط اینو خدمتتون بگم این دارو که کاملا گیاهی هست توسط یکی از اقوام درست کرده و گفته هرکی خواست سفارش بده اگه راضی بود مبلغ که صدهزارتومن واریز کنه من قصد تبلیغ ندارم حالا هر کی دوست داشت درخدمت هستم سوالی داشتید درخدمتتم

من مامانم ارنجش خیلی درد میکنه.میگه استخونای دستمه. خواهش میکنم راه حلی دارین؟ممنون

سلام شرمنده دراین خصوص اطلاع ندارم چون نفراتی که جواب گرفتند برای زانو بوده ولی خوب دوست داشتید میتونید استفاده کنید اگر جواب داد هزینش پرداخت کنید وگرنه که هیچ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دنبال دکتر خوب میگردی دکتر بهنام نصیری بهترین جراح ارتوپد تو تهران هستن
 من مادرم زانو درد شدیدی داشت که دو سه تا پزشک گفتن حتماً باید جراحی کنه و مفصل اش را تعویض کنه
 اما دکتر نصیری با تزریق ژل کمک کرد که الان بتونه راحت تر راه بره و درد زانو هاشم خیلی کمتر شده