2777
2789
عنوان

عروسی و کرونا

167 بازدید | 16 پست

سلام به همگی 

دوست قدیمی و همیشگیم عروسی گرفته ولی من به خاطر شرایط کرونا و کوچولمون نرفتم 

از دستم خیلی ناراحته و گوشیش رو جواب نمیده 

چیکار کنم به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا انگار نه انگار که روزی ۴۰۰ نفر دارن عین آب خوردن میمیرن

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

وقتی درک از شرایط نداره وعروسیگرفته بعدم ناراحت شده از نرفتنت به نظرم باهاش تماس نگیر دیگه مگر اینکه خودش زنگ بزنه یا پیام بده بعدم از طرف من بهش بگو خیییلی بی منطقی😁 

هیچی محلش نده... به نظرم من میتونم حق داشته باشم ک دلم عروسی بخواد ولی نمیتونم به خودم حق بدم ک همه مجبور باشن بیان.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

با حیوانی که تو این موقعیت عروسی میگیره دوست داری ارتباط داشته باشی؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
دوست چندین و چند سالمه هفته ای نبود که همو نبینیم و حال هم رو نپرسیم

باشه عزیزم.خودش اروم میشه اگه ادامه دوستی رو بخواد.

منم با دوست  ۶ سالم قطع رابطه کردم سر عروسیم.مثلا ۵ شنبه عروسی بود من دوشنبه همه ی کارتا رو پخش کردم شب عروسیم زنگ زده بود که نمیاییم چون زودتر کارت نیاوردی.بعدم اصرار اصرار که به خدا برا همه رو دوشنبه دادم.بالاخره اومدن عروسی.همونجا اومد تو جایگاه عروس که تو به قدر کافی احترام نزاشتی به ما که خدا میدونه سر میز تنها خانواده ای که رفتم اونا بودن و البته چه کار زشتی کردم کاش سرمیز بقیه هم میرفتم.منظورم اینه اینهمه پرتوقعی واقعا از کسی که عروسیشه و تو به عنوان دوست میتونستی بگی سرش شلوغه...درک نکرد واقعا منو.منم از همون شب کات کردم.