2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه

148 بازدید | 21 پست

بچه کنکوریم اما نمیتونم با کیفیت درس بخونم یعنی با برنامه ریزی پیش برم همش خودمو با چیزایه الکی مشغول میکنم دوتا خواهر کوچولو هم دارم اونا هم نمیذارن و اینکه مهمون هم زیاد میاد خونمون چیکار کنم بچه هااا تو رو خدا کمک کنیده ایده ای نظری

الان تو كرونا مهمون مياد ؟

پرام ريخت 

عزيزم بستگي ب انگيزت و هدفت داره اگه با چيزاي الكي خودتو مشغول ميكني بدون انگيزت كم شده 

تو از بهانه هات قوي تري يا بهانه هات از تو 

من كسيم ك چهار سال پست كنكور موندم زمان الانتو از دست بدي باختي 

موبايل و دوست و فيلم و هرچيزي هميشه هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمونو به خاطر کرونا کلا کنسلش کنید 

والا به خاطر کنکور شما باید مهمونو کنسبل میکردید نکردید لااقل به خاطر کرونا کنسل کنید 

برو کتاب خونه گوشیتم ساده کن که اینترنت وصل نشی فقط خانواده تماس بگیرن 

از اینترنت فقط برای کلاسآنلاینو کارای کنکورت استفاده کن

میتونی از مامانت بخوای اینترنت خونه روقطع کنه مگر  وقتی که میخوای برای درست بری نت. یعنی کنترل اینترنت دست یه نفر به جز تو باشه 

نی نی سایتم دیگه نیا

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
الان تو كرونا مهمون مياد ؟ پرام ريخت  عزيزم بستگي ب انگيزت و هدفت داره اگه با چيزاي الكي خودت ...

عموم برای کار اداری اومده 

کلا تل و اینستامو و دوست و فیلم رو حذف کردم 

اما مثل اینکه مثل قبلنا با کیفیت درس نمیخونم

مهمونو به خاطر کرونا کلا کنسلش کنید  والا به خاطر کنکور شما باید مهمونو کنسبل میکردید نکردید ل ...

راه کارت خوبه کلا باید گوشیمو بدم مادرم بعدشم کسی اصلا به من زنگ نمیزنه که بخوام نگران گوشیم باشم همه دوستامم شماره مامانمو دارن اگه کاره واجبی داشتن ب اون زنگ میزنن

عموم برای کار اداری اومده  کلا تل و اینستامو و دوست و فیلم رو حذف کردم  اما مثل اینکه مث ...

شايد بايد درسي ك دوست داري و بخوني تا دوباره گرم شي 

ي كم ويدئو انگيزشي ببين 

بعدشم ي مدت مغز خسته ميشه كيفيت كم ميشه 

ساعت خوابت اوكي باشه درست ميشه 

درس خوندن تنها به خودت بستگی نداره 

به محیط و رعایت خانواده هم ربط داره 

با مادرت صحبت کن که مواظب باشه مخصوصا رفت و آمد رو کم کنه رک بگه دخترم درس داره 

الان که کرونا هم هست 

هر کسی هم اومد عذر خواهی کن و برو اتاقت بگو درس دارم اینجوری کمتر میان 

مادرتم مدام تذکر بده آرامتر صحبت کنید دخترم درس داره 

بعدم مشاور خوب بگیر بهت برنامه بده و پیگیرت باشه 

راه کارت خوبه کلا باید گوشیمو بدم مادرم بعدشم کسی اصلا به من زنگ نمیزنه که بخوام نگران گوشیم باشم هم ...

میخوام با گوشیت نتونی بری اینستاگرامو تلگرامو نی نی سایتو اینا برا همین میگم گوشی ساده ای که فقط بشه بهش زنگ زد

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

جواب سوالات چرا داری درس میخونی ؟اهدافت ؟آرزوهات چیه؟روی برگه ها خوشگل بنویس بزن. به دیوار اتاقت جایی که همیشه ببینی روی آیینه کمد و...کامپیوتر  روی جلد کتابها حتی داخلشون،جملات انگیزشی خیلی کمک می‌کنه ....اینجوری هر وقت بی انگیزه میشی اونا تورو برمیگردونند /گوشی مخصوصا بده به ومادرت بگو فقط ی روز جمعه دوساعت بهت بده 

....هیچکس جز خودت نمی‌تونه کمک. کنه

درس خوندن تنها به خودت بستگی نداره  به محیط و رعایت خانواده هم ربط داره  با مادرت صحبت ک ...

مشاور رفتم برنامه همه چی دارم اما نمیشه به خانواده پدریم بگیم نیایین چون دختر عموم هم ریاضی میخونه خونه اونا هم این شکلیه و اعتراضی نداره 

من اعتراض کنم میگن تو خودت نمیتونی بخونی

جواب سوالات چرا داری درس میخونی ؟اهدافت ؟آرزوهات چیه؟روی برگه ها خوشگل بنویس بزن. به دیوار اتاقت جای ...

اره دقیقا پدرم شغلش ازاده بهم میگه درستو بخون هر هزینه ای هم دلشتی میدم فقط درستو بخون مثل من نشی